.Säsong 3.


 The Birthday
Elena firar sin 18-årsdag, men hon och Damon är mer fokuserade på att leta efter ledtrådar för att hitta Stefan. Han och Klaus följer en varulvs spår, samtidigt kan inte Jeremy förstå varför han fortsätter att se Vicki och Annas spöken.

Caroline och Tyler ställs inför en oväntad utmaning.

 The Hybrid
Klaus försöker genomföra sin plan som skulle ge honom ännu mer makt, men saker och ting går inte som han planerat. Alarik och Damon följer tveksamt med Elena i hennes sökande efter Stefan, men hennes plan kan försätta Damon i fara.

Jeremy ber Matt att hjälpa honom ta reda på vad hans spöken vill från honom, och Caroline behöver Tylers hjälp.

 The End of the Affair
När han anländer till Chicago med Klaus, möter Stephan en vampyr från sitt förflutna, någon som fortfarande är intresserad av honom efter årtionden. I en tillbakablick till 1920-talets Chicago, påminner Stefan om ett oroande kapitel i hans liv. Efter ett tips, följer Damon och Elena spåret efter Stefan och Klaus.

 Disturbing Behavior
Klaus som vill finna skälet till att hans plan inte fungerat som han väntat, vänder sig till häxan Gloria, som genom magi upptäcker sanningen. Och Jeremy blir alltmer förvirrad efter en stark och viktig upptäckt, med ett av sina spöken.

 The Reckoning
Elena, Bonnie, Matt och Tyler besstämmer sig för att lyda Caroline när hon uppmanar dem att fira Sistaåretupptågsnatten, men objudna gäster förvandlar allt till en dödlig kväll.

Damon övertygar Jeremy att hans anslutning till den andra sidan, kan vara ett sätt att besegra Klaus. Klaus använder Stefan för mer farliga och brutala avsikter..

 Smells Like Teen Spirit
Det är den första dagen av deras sista år, och Elena, Matt, Bonnie och Caroline bearbetar fortfarande den senaste tidens händelser, men Tyler verkar njuta av sin nya verklighet lite för mycket. Damon är frustrerad av den nya gäst i sitt hus, och alla överrumplas när en ny elev anländer till Alarik historia klass.

Matt går till Bonnie för att få hjälp efter att ha insett, att han gjorde ett stort misstag. Under tiden fortsätter Stefan följa Klaus order, att skydda sin boss blodförråd.

 Ghost World
Under tiden som staden förbereder sig för att fira den traditionella Illumination Night, invaderar de dödas andar Mystic Falls. Efter en brutal attack av en förbannad ande, ber Damon Bonnie att fastställa källan till spökenas "överraskande kraft”.

Elena säger till Jeremy att använda sin koppling till andra sidan för att hjälpa henne utforska nya sätt att nå Stefan, men Jeremy gör ett fruktansvärt beslut. Samtidigt upptäcker Alarik en sedan länge gömd ledtråd.

 Ordinary People
Elena och Bonnie hjälper Alarik i hans försök att tolka innebörden hans senaste upptäckt. Elena och Rebecka hamnar sig i en maktkamp, tills Rebecka slutligen avslöjar några av familjens gamla hemligheter, och hennes våldsamma förflutna med Klaus och Elias.

Damon som fortsätter att göra genombrott med Stefan, försöker nu en ny hänsynslös strategi, och de blir bägge överraskade av en osannolik allierad.

 Homecoming
Elena blir orolig och förvirrad efter att Rebecka berättat för henne, varför natten till Homecoming-dansen är så viktig för henne. Tylers agerande under kvällen skakar om Matt och Caroline. Saker blir bisarra när Klaus bestämmer sig för att aktivera sin senaste plan och, samtidigt som de andra försöker överlista honom.

Damon går in i ett riskabelt partnerskap, som ger upphov till en skräckinjagande och oförutsedd utveckling.

 The New Deal
Eftersom Stefan har gömt kistorna med Klaus familjs kropparn, hotar Klaus med våld för att övertyga Damon och Elena att ingen kommer att vara säker förrän han hittar Stefan och fått tillbaka sin familj.

 Our Town
Elena, Bonnie och Matt ordnar en överraskningsfest för Carolines 18e födelsedag. Samtidigt som Stefan och Damon inte kan enas om hur man ska handskas med Klaus, beslutar Stefan att testa sin plan.

 The Ties That Bind
Bonnie tror drömmarna hon haft om Klaus kistor, kommer att hjälpa henne räkna ut hur han kan dödas.

De återkommande drömmarna leder även henne till en återförening med sin mamma Abby, som Bonnie inte sett på 15 år.

 Bringing Out the Dead
Sheriff Forbes levererar lite oroande nyheter till Alarik och Elena, angående mordvapnet som används i ett mordfall.

I Damon och Stefans pågående uppdrag att döda Klaus, vänder sig Stefan till Bonnie och Abby för hjälp.

 Dangerous Liaisons
Damon och Stefan följer med Elena på en formell bal, som är på Klaus nyrenoverade herrgård. Samtidigt har även Caroline och Matt fått också inbjudningar.

När hon träffar Klaus och de andra originalens mamma på festen, blir Elena inblandad i en plan som kan leda till flera dödsfall.

 All My Children
Elena, som redan är upprörd efter att ha fått kännedom om Damons senaste indiskretion, blir frustrerad när ingen av hennes vänner håller med henne om hur man ska hantera den Ursprungliga familjena maktkamp.

 1912
En serie mord i Mystic Falls, påminner Damon om en liknande mordvåg som ägde rum för 100 år sedan.

 Break On Through
Damon återförenas med Sage ett sekel efter deras första möte, under Kickoff-ceremonin för restaurering av Wickery bron, blir Damon förvånad när han upptäcker orsaken till Sage återkomst.

 The Murder of One
Damon och Stefan arbetet på ett nytt uppdrag med hopp om att ta hand om Klaus, och de tar hjälp från Caroline, Matt, och Elena.

 Heart of Darkness
Elena och Damon reser till Denver för att kontrollera Jeremy, och att se om hans speciella förmåga kan hjälpa dem spåra den information de behöver om den gamla vampyrblodslinjen.

 Do Not Go Gentle
Alarik får vägledning från någon oväntad när han navigerar sin farliga nya bana, samtidigt som Damon och Meredith försöker att fastställa det bästa tillvägagångssättet.

 Before Sunset
Klaus försöker genomföra sin plan att lämna staden med Elena, men möter motstånd från en oväntad ny fiende. Bonnie vänder sig till Abby, för att få hjälp med en särskilt svår trollformel.

 The Departed
Jeremy tar ett viktigt beslut som kommer att förändra allt, när han försöker skydda Elena. Ställd inför den hårda verkligheten av sin nuvarande situation, längtar Elena efter de lugnare tiderna med sina föräldrar.

 ..
.

 ..
.

..

Gateblog

Här hittar ni recensioner, och nyheter rörande denna underbara värld, av science fiction m.m. Lite då och då har vi utlottningar av filmer.

Kategorier :

LÄNKAR