Home
Säsong 1
Säsong 2
Säsong 3
 
Huvudroller
Sookie Stackhouse Bill Compton Tara Thornton
Anna Paquin Stephen Moyer Rutina Wesley
  Sookie är inte en vanlig ficka. Hon kan nämligen läsa tankar, och anser själv att det är ett handikapp. Hennes föräldrar dog när hon var liten, så hon uppfostrades av sin mormor.

Nyligen kom det fram att älvblod är ett arv från familjen. Detta är troligen vad som gör henne attraktiv, för övermänskliga varelser, speciellt vampyrer.
  Bill är en 173 år gammal vampyr, som Sookie blir kär i. Han blev vampyr under det amerikanska inbördeskriget. Han har sett mycket våld och grymhet.

Han har återvänt till sitt familjs hem Bon Temps. Sookie har accepterat honom för vad han är.
  Tara Thorton är en högljudd, men lojal vän till Sookie. Hon har gått igenom en hel del jobb, som hon förlorat på grund av sin stora käft tills en dag, när hon hamnar på Merlottes, och Sam ger henne ett arbete.

Hon är Sookies bästa vän sedan barndomen. Hon spelar tuff, men tar samtidigt hand om sin alkoholiserade mamma. Hon har även en plats i sitt hjärta för Sookie och Jason.
Lafayette Reynolds Arlene Fowler Jason Stackhouse
Nelsan Ellis Carrie Preston Ryan Kwanten
  Lafayette är den översvallande och sällskaplige kusinen till Tara. En entreprenör, med mycket att göra. Han är kock på Merlottes, en manlig prostituerad och droghandlare som säljer V, vampyrblod.

I den lilla staden Bon Temps, uppmärksammas han tack vare hans förkärlek till makeup, kvinnokläder och män.
  Arlene är en av Sookie Stackhouse vänner. Hon har två barn, och är ute efter att knipa sin fjärde make. När hon inte är tillsammans med sina barn eller söker efter en man, arbetar hon på Merlottes Bar and grill.   Jason Stackhouse är Sookies bror. Han arbetar inom byggnads, men gör allt för att uppvakta alla kvinnor han möter i Bon Temps.

Skvaller färdas runt Bon Temps och Sookie hör det mesta av det på Merlottes. Men det är inte många kvinnor som hyser agg mot Jason, även om alla känner till att han är en kvinnojägare.
Sam Merlotte Eric Northman Jessica 
Sam Trammell Alexander Skarsgård Deborah Ann Woll 
  Sam Merlotte är ägare till den välbesökta baren Merlottes, där Sookie Stackhouse arbetar som servitris. Han beskrivs som en liten, blond man och rättvis chef. Han sköter ofta baren. Han är inte född i Bon Temps, men är ändå välrespekterad i samhället. Han har sedan länge varit kär i Sookie.

Han är en såkallad formskiftare och den form han helst tar är en collie, fast han kan förvandla sig till alla djur han ser. Nätter med fullmåne känner Sam, precis som alla andra formskiftare en stark drift att förändras. Resten av tiden kan han göra det precis när han själv önskar.
  Eric är en mycket gammal och stark vampyr som äger baren Fangtasia, ett populärt stamtillhåll för vampyrer och deras mänskliga beundrare. Han är även vampyrsheriff över Område 5.

Detta område inkluderar Sookie Stackhouse och Bill Comptons hemstad Bon Temps.
 
  Jessica är en nyfödd vampyr som endast är 17 år gammal. Hon är resultatet av att Bill Compton hade räddat Sookie från Longshadow. Eric Northman och dom andra äldste tvingade då honom att göra henne till vampyr, som straff för att ha dödat en annan vampyr.

Fastän detta slet henne från sin familj, börjar hon att lära sig att leva som vampyr, och undvika att gå ut och döda för att få blod. Hon är som vilken annan 17-åring som helst, envis och temperamentsfull, vilket kan göra henne till en farlig vampyr utan kontroll.
 
 
  
2008 Scifi-Info.nu
STaRGaTE UNIVERSE l Babylon 5 l Star Trek