Home
Huvudkaraktärer
Säsong 1, 2000-2001
Säsong 2  2001-2002 
Säsong 3  2002-2003
Säsong 4  2003-2004
Säsong 5  2004-2005

  Under mer än 200 hundra år, var Angelus en av dom ondskefullaste vampyrerna som någonsin funnits. Sen dödade han fel flicka, vilket fick hennes sörjande Zigenarfamilj uttala en förbannelse på vampyren och gav tillbaka hans själ till honom, vilket gjorde att han började lida alla helvetes kval och ånger över de hundratals oskyldiga offer som han dödat genom åren. Numera har han antagit namnet Angel, och han slåss för att beskydda dom hjälplösa, från de som skulle jaga dem, precis som han själv en gång gjorde.


Efter tre år som han bodde i Sunnydale, där han fightades sida vid sida med sin flickvän Buffy, har Angel nu flyttat till Los Angeles för att fortsätta den goda striden. Med hjälp från en del gamla vänner och några nya, där måste Angel ta sig an vampyrer, demons, advokater, och alla andra ur dom mörka styrkornas som LA har att erbjuda...
Kommande avsnitt Doyles reklamfilm ...
"Om ni behöver hjälp, leta inte längre. Angel Undersökningsbyrå är dom bästa. Våra råttor är låga... (Va? Det står "råttor." Sorry.) Hrm... våra priser är låga, men kvaliteten är hög.

När stålarna är slut, och ni nått gränsen, behöver ni någon ni kan lita på. Och det är vad du kommer att finna här, någon som kommer gå hela vägen, vad det än gäller. Så förlora inte hoppet. Kom över till vårt kontor och du kommer att få se att det fortfarande finns hjältar, i denna värld."
Säsong 1
''  ../.. ..:..
  m

  

2008 Scifi-Info.nu
STaRGaTE UNIVERSE l Babylon 5 l Star Trek