Välkomna till Sunnydale! Den perfekta semesterplatsen, en idyllisk liten stad i det soliga Kalifornien. Vi har allt: hårfrisörer, glassbar, små caféer, affärscentrum. Allt du någonsin drömt om! Njut av den vänliga atmosfären, långa kvällspromenader och turistattraktioner. Men kom ihåg att hålla er borta från våra invånare med långa tänder, och naturligtvis, Helvetesgapet.

Ja, Sunnydales resebyrå kan nog ha problem med att göra affärer, om de inte hade lite hjälp av deras egen, i hemlighet arbetande superhjälte. Nej inte Stålmannen eller någon av de kända hjältarna. Utan Buffy Summers, en student vid skolan som är känd för sin relativt höga dödstal, Sunnydale High. Din vanliga rödblonda hejaklacksledartyp - och Den Utvalde, det yttersta vapnet mot Mörkrets Makter ...

.Buffy the Vampire Slayer, på Tv11.

Med reservation för ändringar, i kanalernas tablåer. Se dagstidningarnas tv-sidor, och kanalernas hemsidor. 
 .Säsong 2.  Tisdag - Fredag 07:50
 What's My Line?
Det är Karriärvecka vid Sunnydale High och Buffy ställs inför verkligheten, att hon inte har någon framtid förutom den som Dräparen.
 What's My Line? Del 2
Buffy och Kendra ingår en vapenvila och går iväg för att träffa Giles, som bekräftar att Kendra verkligen är en Dräpare.
 Ted
Buffy har föräldraproblem när Joyce kommer hem med en ny pojkvän, datorexperten och köksmästaren Ted.
 Bad Eggs
Eleverna får varsitt ägg att ta hand om, för att lära dem hur det är att vara förälder.
 
 
..
..

 

Gateblog

Här hittar ni recensioner, och nyheter rörande denna underbara värld, av science fiction m.m. Lite då och då har vi utlottningar av filmer.