.Säsong 6.


 Bargaining

Flera månader har gått sedan Buffy offrade sitt eget liv för att rädda Dawn, sina vänner och världen. Hennes vänner i Slayerettes gör sitt bästa för att hålla nere demonpopulationen och Willow har lagat Buffyroboten så att världen förblivit omedveten om Dräparens död. En vampyr råkar olyckligtvis upptäcka sanningen, och flyr för att berätta denna nyhet för sina vänner.


 Bargaining, del 2
Gänget springer bort från Buffys grav, och hennes återupplivning fortsätter obemärkt. När hon kommer upp ovan marken, är hon förvirrad och desorienterad och går omkring och tittar på den slakt som demongänget orsakat.

 After Life
De första efterverkningarna av återuppståndelsetrollformeln tvingar gänget att strida mot ett demonspöke, och Buffy inser att hon var gladare med friden i livet efter detta men hon kan inte få sig själv att berätta detta för sina vänner.

 Flooded
Med Joyce borta, försöker Buffy att brottas med trasiga rör och ett lån för renoveringen. Hon söker råd från Giles, som precis återvänt och som uttrycker sin oro över Willows attityd mot att föra tillbaka Buffy.

 Life Serial
Buffy försöker ”normalisera”' sitt nya liv som förälder, och återvända till college och försöker sig på ett flertal arbeten. Samtidigt ställs hon åter mot Troikan, en grupp bestående av några trollkarlar in spe.

 All The Way
Dawn ljuger för Buffy och spenderar Allhelgonaaftonskvällen med att vara ute och busköra, och festa med sin vän Janice och två äldre pojkar. Hon blir kär i en av pojkarna, och får sin första riktiga kyss. När de två pojkarna avslöjar sig själva att vara vampyrer pålar Dawn, Justin och blir förkrossad.

 Once More, With Feeling
En mystisk kraft gör att alla i Sunnydale, avslöjar sina innersta tankar och känslor sjungande. Buffy berättar sanningen om var hon var när hon var död och de andra blir förkrossade, men ingen mer än Willow. Tara sjunger en kärlekssång till Willow där hon tillkännager sin kärlek, men känner Willow på samma sätt?

 Tabula Rasa
Efter att gänget fått veta sanningen om Buffys sanna liv efter detta, skapar Willow en trollformel som ska få henne att glömma att hon varit i himlen. Trots att Tara ber henne att minska ner på magin. Olyckligtvis gör trollformeln att hela gänget vaknar upp med minnesförlust, de har glömt allt om sina liv inkluderat existensen av vampyrer och Dräparen.

 Smashed
Efter att ha brutit upp med Tara, lyckas Willow att återställa Amy igen och de två börjar ha kul med magi. Vilket drar in Willow mer i ett växande missbruk. Under tiden har Spike upptäckt att hans chip inte slås på när han slår Buffy men det fungerar på övriga människor. Vilket får honom att misstänka att hon inte är helt mänsklig längre.

 Wrecked
När de till slut återvänder hem efter en kväll på stan, så skäms Buffy på grund av att hon gått till sängs med Spike, och Willow är utpumpad efter att ha kastat trollformler hela kvällen. Amy tar med sig Willow till en trollkarl vars speciella magi snabbt har henne fast.

 Gone
Buffy och Dawn rensar huset på magitillbehör för att hjälpa Willow, och en socialarbetare kommer på ett överraskningsbesök för att undersöka Dawns hemmiljö. Mötet går inte speciellt bra och i ett raseriutbrott, klipper Buffy sitt hår. Samtidigt har Tönttrion byggt en osynlighetsstråle och råkar skjuta Buffy med den, som tar tillvara på denna fördel genom att besöka Spike och ställa till det för folk som förtjänar det.

 Doublemeat Palace
När pengarna tagit slut tar Buffy ett jobb på en snabbmatsrestaurang, där den underliga chefen och höga omsättningen på anställda gör henne mer än lite misstänksam. När arbetskamrater börjar dyka upp i delar, börjar mysteriet bakom den "hemliga ingrediensen" ifrågasättas.

 Dead Things
Troikans senaste upptåg för att göra Warrens före detta flickvän Katrina till deras villiga sexslav, går fruktansvärt fel, när hon blir dödad. Sen använder sig Trion av magi och demoniska krafter för att få Buffy att tro att det är hon som dödat Katrina, vilket faktiskt fungerar.

 Older And Far Away
Gamla och nya vänner samlas i Summers hem för Buffys 21årsdag, och allt startar utan några hinder - huvudsakligen. Men Dawn känner sig åsidosatt av Buffy och resten av gänget, gör att hon önskar att de inte lämnar henne besvaras av Anyas demonvän Halfrek, som binder festdeltagarna vid huset.

 As You Were
Riley jagar en demon till Sunnydale, och söker Buffys hjälp med att döda den. Han kommer även med en överraskning... han är numera gift. Och hans fru Sam, är också en demonjägare blir vän med hela gänget.

 Hell's Bells
Dagen för bröllopet har äntligen kommit, och Xander och Anya förbereder för de grupper av "gäster" som ska komma. Medan Xanders blåsta mänskliga familj, ger sig på Anyas till större delen icke mänskliga vänner, dyker en speciell gäst upp som varnar Xander att hans liv med Anya kanske inte den äktenskapslycka som han hoppas på.

 Normal Again
Efter att ha förgiftats av en demon, börjar Buffy att tro att hon blivit inlåst på ett mentalsjukhus. Hennes mamma lever och hennes föräldrar är fortfarande tillsammans, och att hennes liv som Dräpare endast var en enda lång hallucination under de senaste sex åren.

 Entropy
Efter att ha accepterat erbjudandet att åter bli en hämnddemon, försöker Anya att förbanna Xander för den smärta han gett henne... men hon kan inte göra det själv. Hon anlitar istället hjälp från några gamla vänner, men det går inte som hon väntat sig.

 Seeing Red
Willow och Tara är på väg att återhämta sig, men kärlekslivet är inte det bästa för Xander och Anya eller Buffy och Spike. Trojkan är på väg att sätta igång sin största plan någonsin. Att stjäla ett par gåtfulla glober som genomsyrar bäraren med superstyrka och osårbarhet.

 Villains
Medan sjukvårdarna arbetar med Buffy i trädgården, kallar Willow desperat på Osiris för att få tillbaka Tara på samma sätt som hon gjorde för Buffy. Hon får reda på att trollformeln inte fungerar för en naturlig mänsklig död, och blir förtärd av raseri och vill ha hämnd på värsta sätt.

 Two To Go, del 1
Efter att ha fått hämnd på Warren för Taras död, ger fen extremt starka och hämndlystna Willow löfte om att ge sig på de andra två i trion. Jonathan och Andrew, tvingar då Buffy in i den osannolika rollen som skurknördarnas beskyddare.

 Grave, del 2
Det ser illa ut tills Giles kommer tillbaka och förenar sig i kampen. Spike som blivit dumpad av Buffy, har åkt till Afrika för att bli av med sitt chip. Får gå igenom flera våldsamma test, som han får av en afrikansk demon för att få sin önskan bevilja. Men det går inte riktigt som han vill!

..

Gateblog

Här hittar ni recensioner, och nyheter rörande denna underbara värld, av science fiction m.m. Lite då och då har vi utlottningar av filmer.