Home
Säsong 1, 2000-2001
Säsong 2, 2001-2002
Säsong 3, 2002-2003
Säsong 4, 2003-2004 
Säsong 5, 2004-2005 
   

 

Conviction
Att ta över Los Angeleskontoret av den övernaturliga advokatfirman Wolfram and Hart, visar sig vara mer utmanande än förväntat för Angel och gänget. Speciellt när deras första fall, involverar en ond klient som hotar att förstöra staden.
Just Rewards
Spike materialiseras plötsligt i Angels kontor tack vare magin hos en amulett, men ingen inkluderat Spike själv förstår varför han återvänt eller varför han nu är ett spöke.

Under tiden riskerar Angel sitt eget liv, när han försöker stoppa en av sina onda klienter från att använda människors kroppar för demonandar.
Unleashed
Angel försöker skydda en kvinna, som blivit biten och förvandlad till en varulv, från onda källarmästare som vill göra henne till en exotisk varmrätt.
Hellbound
Spike kämpar för att bibehålla sitt svaga grepp om verkligheten, när spektralkrafter hotar att skicka honom till helvetet. Han möter spöklika uppenbarelser, inkluderat läkare och seriemördare från artonhundratalet.

Samtidigt fortsätter Fred sitt sökande efter ett sätt att återställa Spike, till hans fysiska jag.
Life of the Party
Den fulländade entertainern Lorne arbetar dygnet runt för att fixa det ultimata Halloween-partyt vid Wolfram & Hart. När deras gäster börjar att uppträda underligt och inte som sig själva, startar Angel och gänget en undersökning för att ta reda på vad som orsakar dessa mystiska händelser.
The Cautionary Tale of Numero Cinco
Angel blir tvungen att spåra upp en pensionerad Mexikansk brottare för att hjälpa honom besegra Tezcatcatl, en gammal Aztec krigare som kommer fram var 50e år för att ta hjärtat från en hjälte för att kunna hålla sin egen existens vid liv. Angel blir överraska när han upptäcker att brottaren är anställd vid hans advokatfirma, Wolfram & Hart, och att han har något personligt att lösa med Tezcatcatl.
Lineage
Kontoren vid Wolfram & Hart hamnar under attack från en cyborglönnmördare, som söker efter en magisk apparat som kommer att ge dem kontroll över Angel.

Under tiden överraskas Wesley av det oannonserade besöket från hans pappa, som kommit för att utvärdera Wesley för en eventuell återanslutning till Observatörernas Råd.
Destiny
När ännu ett mystiskt paket kommer till Wolfram & Hart som förkroppsligar Spike, får gänget reda på att existensen av två levande vampyrhjältar med själar har skapat kaos i världen. Efter att Eve berättat för dem om en profetia som påstår att det enda sättet att återställa ordningen, är att finna dom Evigt Plågades Bägare som skänker mänskligt liv.

Angel och Spike får sedan slåss om det yttersta priset.
Harm's Way
Angel arrangerar ett viktigt vapenstilleståndsmöte mellan två krigande demonstammar genom en aktivist för Demoners Rättigheter. Harmony som redan känner sig föga uppskattad på jobbet, och hennes liv på kontoret blir än värre när hon finner aktivisten död i sin säng morgonen efter en lång natts drickande.

Då hon vet att Angel kommer att döda henne, för att vara orsaken till att förhandlingarna avbryts, undersöker Harmony desperat det inträffade för att ta reda på vem det är som försöker sätta dit henne för mordet.
Soul Purpose
En mystisk främling närmar sig Spike och gör gällande att det är han som är ansvarig, för att ha förkroppsligat honom i ett uppdrag för att guida Spike i att avlösa Angel som ny vampyrchampion.

Under tiden blir plågas Angel av intensiva feberdrömmar och hallucinationer, av sina värsta fruktan vilka förstärker hans oro att han kommer att förlora sin befogenhet till Spike.
Damage
När den känslomässigt instabila Dana rymmer från en psykavdelning, får Angel reda på att hon blivit torterad som barn och att hon nu letar efter sin plågoande.

Andrew en blivande Observatör under träning, kommer till LA från Sunnydale med överraskande information om Buffy och för att informera gruppen att Dana även är en vampyrdräpare. Spike tror att han kan rädda Dana, och han är ute efter att bevisa att han är ämnad att bli vampyrchampion.
You're Welcome
Cordelia vaknar plötsligt upp ur sin koma, och blir chockad och missnöjd att upptäcka att Angel och dom andra inte längre slåss mot Wolfram & Hart, utan dom äger det. När hon inser att Angel har förlorat sin övertygelse att vara hjälte, ger hon honom den information och stöd som han behöver för att få honom att gå tillbaka.

Medan Angel ser till att säkerhetstjänsten håller öga på Eve, gör hennes partner Lindsay sig redo att vålla Angels död.
Why We Fight
En mystisk man från Angels förflutna som heter Lawson, kommer till Wolfram & Hart och tar gänget som gisslan. Det avslöjas att Angel arbetade med den amerikanska flottan för att hämta en Tysk ubåt med amerikanska sjömän ombord. Skeppet var även lastat med en hemlig last, en farlig trio vampyrer.

När ubåten angreps räddade Angel, Lawsons liv genom att göra honom till vampyr. Nu, sextio år senare, har Lawson kommit till Wolfram & Hart för att få hämnas.
Smile Time
När en populär barnshow börjar att stjäla livskraft från barn genom att hypnotisera dem, går Angel direkt till studion för att avslöja dom onda gärningarna. När han kommer in i byggnaden, sätter Angel igång en trollformel som förvandlar honom till en docka.

I en kapplöpning mot tiden, måste dock-Angel och kompani finna ett sätt att vända på trollformeln, för att rädda livet på hundratals barn och återställa Angel till hans normala vampyrtillstånd.
A Hole in the Ground
När Fred öppnar en forntida sarkofag som skickats till henne anonymt, blir hon infekterad av en mystisk parasitdemon kallad Illyria.

Angel och Spike får fram att Illyria är en gammal demon som existerade före historisk tid, och dom har bråttom att återbörda henne till en gammal begravningsplats för demoner innan hon dödar Fred, och tusentals andra oskyldiga offer.
Shells
Angel och Spike återvänder från England besegrade, i vetskapen att den gamla demonen Illyria tagit över Freds kropp och själ helt. När han får reda på att Knox och Gunn har bidragit till hennes död, blir Wesley helt inriktad på hämnd och Angel försöker allt för att återställa Fred, inkluderat att ringa upp en gammal vän från Sunnydale.

Under tiden försöker Illyria hitta ett gammalt tempel, där hon tror att hon kommer att finna en armé redo att hjälpa henne förinta mänskligheten.
Underneath
I förhoppningen att Lindsay har information angående Delägarnas ultimata planer, spårar Angel, Spike och Gunn upp honom till ett bisarrt och skrämmande förortshelvete. Under tiden skickar Delägarna en nästan osynlig främling, som infiltrerar Wolfram & Hart i sitt sökande efter Eve.
Origin
Angel motsätter sig en vädjan från föräldrar som söker hjälp från Wolfram & Hart, angående deras sons övernaturliga förmågor efter att han upptäckt att pojken är hans son Connor. Oaktat hans reservationer, blir Angel tvungen att föra in Connor i en konflikt med en gammal motståndare, för att hindra att hans sons minnen återställs.

Under tiden har Wesley avslöjat ett mystiskt avtal som Wolfram & Hart ingått, som hotar den hemlighet som Angel desperat vill skydda.
Time Bomb
När Illyrias krafter blir instabila och gör så att hon planlöst hoppar genom tiden, och hon får reda på att gänget har för avsikt att döda henne. När hon återvänder till nutiden, gör Illyria planer att mörda alla innan dom kan angripa henne.

För att rädda allas liv, färdas Angel till det förflutna med Illyria för att förändra händelsernas kurs.
The Girl In Question
Angel och Spike reser till Rom med planer att rädda Buffy, från deras gamle nemesis Odödlige. När dom befinner sig i Italien, försöker dom även att få tag på huvudet från en fallen demonledare för att förhindra att farofylld maktkamp mellan ett flertal krigande demonklaner.
Power Play
Gänget börjar tvivla på Angels lojalitet, när han verkar bli mycket förtrolig med det Svarta Taggens Cirkel, ett hemligt och ont demonsällskap. När Drogyn den djupa brunnens väktare gör en häpnadsväckande upptäckt, gänget är oroliga att Angel har blivit ond verkar bli bekräftat.
Not Fade Away
Angel och hans team spenderar dagen som om det är deras absolut sista, medan dom gör sig redo att göra slut på den Svarta Taggens Cirkel. Dom placerar sina liv i fara , Spike konfronterar en demonkult, Lorne ger sig på Lindsay, Gunn tar sig an en ond senator och Angel fightas mot Hamilton, en av Delägarnas hantlangare.

Avsnittet slutar med Angel, Spike, Illyria och Gunn, som är på väg att strida mot en hög demoner inkluderat en drake.
. .
 
2008 Scifi-Info.nu
STaRGaTE UNIVERSE l Babylon 5 l Star Trek