Home
Säsong 1, 2000-2001
Säsong 2, 2001-2002
Säsong 3, 2002-2003
Säsong 4, 2003-2004
Säsong 5, 2004-2005
   

 

Heartthrob
Under en rutinpatrullering, pålar Angel en kvinnlig vampyr som han känner igen från sitt förflutna, men ett ögonblick för sent. Hennes bedrövade älskare, Angels gamle stridspolare är ute efter hämnd för denna död och ett förräderi som Angelus utförde för över 200 år sedan.
That Vision Thing
Angel måste gå ihop med den mörka sidan för att stoppa en psykotisk sinneshacker, från att död Cordelia med hennes egna våldsamma syner, som gör henne fjällig, bränd och livrädd.
That Old Gang of Mine
Angel ställs ansikte mot ansikte med Gunns gamla demonjagande gäng, som tidigare såg Gunn som en hjälte. Men numera ses han som en förrädare, och dom vill se Angel död.
Carpe Noctem
En gammal man utför en kroppsbytartrollformel på Angel, sen njuter den gamle mannen den stora mängd nöjen att vara evigt ung, stilig och blodtörstig i Los Angeles. Medan en döende Angel försöker att få tillbaka sin egen kropp.
Fredless
Angel går in i full undersökningsläge när Freds föräldrar, oväntat anländer till Los Angeles för att ta hem Fred. Men deras uppdykande, skickar henne oförklarligt in i hysteri och på flykt.
Billy
Våldsamheter startar i Angels gäng när en demonisk pojke, får mäns våldsamma raseri att komma till ytan, som förvandlar dem till hatfulla och mordlystna gentemot kvinnor.

När Wesley och Gunn ger sig på en vettskrämd Fred, oroar sig Cordelia för vad dessa utbrott gör med Angels mörka sida.
Offspring
Angel ställs ansikte mot ansikte med konsekvenserna efter hans passionerade natt, när Darla anländer till hans hotell gravid. Medan Angel plågar sig själv över beslutet om han ska förinta demonavkomman eller inte, avslöjar gänget en profetia som förutspår en stor ondskas ankomst.

Som kommer att förinta mänskligheten.
Quickening
Angel måste göra allt i sin makt för att skydda Darla, och hennes ofödda barn när Wolfram & Hart startar en fullskalig attack för att ta mamman och bebisen. Samtidigt är en vampyrkult, som tror att barnet är Mirakelbarnet ute efter dem.
Lullaby
När Darla börjar sitt våldsamma födande, ställs Angel inför ansvaret att bli pappa och möjligheterna av vilket mirakel eller förstörelse denna nya varelse kan föra in i världen.
Dad
Angel upptäcker hur svårt det är att vara en ny pappa, speciellt när den demoniska underjorden är ute efter hans nyfödda son.
Birthday
På hennes födelsedag blir Cordelias syner så smärtsamma, att dom skicka in henne i ett astraltillstånd och en livshotande koma. Astral Cordy får besök av en demonguide, och hon blir magiskt beviljad möjligheten att leva sin dröm som en rik och berömd skådespelerska om hon är villig att överge sitt liv med Angel och sina syner.
Provider
Cordelia oroar sig att Angel har förlorat syftet gällande deras uppdrag att hjälpa dom hjälplösa när han blir besatt av att tjäna pengar för att sörja för barnets framtid, och tar alltför många fall.
Waiting in the Wings
Angel tar med sig gänget ut för en kväll med balett, men han blir misstänksam när prima ballerinan är en som han såg för mer än ett århundrade sedan.

När Angel och Cordelia smyger ut bakom scenen för att undersöka saken, finner sig själva uppfyllda av en överväldigande passion för varandra när andar av obesvarad kärleks tar över dem.
Couplet
Angel känner sig isolerad, förlegad och även lite svartsjuk när Groosalugg anländer till stan från Pylea och räddar gänget under en strid. För att sedan välkomnas med öppna armar, hans före detta prinsessa Cordelia.
Loyalty
Angel börjar oroa sig över Wesleys oberäkneliga uppträdande när bokmannens värsta fruktan i hemlighet bekräftas. Profetian är sann och han får dom tre tecknen som han måste söka efter innan Angel uppslukar sin egen son. När en jordbävning skakar om Los Angeles, blir alla tre tecknen sanna.
Sleep Tight
Angels ilskna uppträdande och plötsliga sug efter mänskligt blod, skrämmer Wesley tillräckligt för att få honom att kidnappa bebisen för att hålla honom säker. Men olyckligtvis går Wesleys plan att skydda Connor snett, när Holtz tar barnet som hämnd mot Angel.
Forgiving
Angel är en man ute efter hämnd för att låta Wesley betala för att han kidnappat Connor, och lämnat över honom till deras fiender. Medan Fred och Gunn försöker att få honom att ändra sig,

Angel frambesvärjer mörk magi och riskerar att riva sönder verklighetens vävnad för att finna sin son.
Double or Nothing
Angel sätter sin själ på spel när en man kommer för att kräva in Gunns gamla avtal att sälja sin själ. Under tiden har Cordy kommit tillbaka från sin semester, och försöker trösta Angel över förlusten av det enda barn som han någonsin kommer att få, och Fred talar om för Wesley att profetian varit falsk och att allt varit meningslöst.
The Price
Angel måste betala för att ha använt kraftig mörk magi i hans misslyckade försök att få tillbaka sin son, och hotellet blir nedlusat med dödliga snigelliknande varelser som invaderar Freds kropp, vilket gör att Wesley blir Gunns enda hopp för att rädda henne.

Under tiden får Cordelia en ny och chockerande kraft, och dom får reda på att Förstöraren är på väg och att han är fast besluten att döda Angel.
A New World
Angels son Connor förs tillbaka från Helvetesdimensionen och är nu en brutal tonårskrigare, och han är fast besluten att hämnas mot sin far för hans onda förflutna.
Benediction
Efter en våldsam återförening, finner Angel sig själv stridande mot vampyrer tillsammans med sin nu tonåriga son Connor. Under tiden distraherar Fred och Gunn, Connor, så att Angel kan konfrontera Holtz för att han stulit hans son.
Tomorrow
Den trevliga återföreningen mellan Angel och hans nu tonåriga son Connor, blir kort när den rasande Connor kommer för att hämnas mot Angel för mord.

Under tiden när Cordelia och Angel till sist är redo att möta sina känslor för varandra, får hon ett meddelande skickat till sig som säger att det är dags för henne att lämna denna värld och gå vidare till nästa.
. .
 
2008 Scifi-Info.nu
STaRGaTE UNIVERSE l Babylon 5 l Star Trek