Home
Säsong 1, 2000-2001
Säsong 2, 2001-2002
Säsong 3, 2002-2003
Säsong 4, 2003-2004
Säsong 5, 2004-2005
   

 

Judgement
Den väloljade, demonstridande maskinen bestående av Angel, Cordelia och Wesley är tillbaka i full styrka, och har fått sällskap av den gatusmarte vampyrjägaren Charles Gunn. Efter ett fall av misstagen identitet leder Angel till att döda en demon som skyddar en oskyldig flicka, karaoke är det enda sättet att ställa allt till rätta igen.

Under tiden kämpar Angel med upptäckten att kanske inte kommer att leva för evigt, och Darla återhämtar sig från att ha återvänt från Helvetet.
Are You Now or Have You Ever Been
Angel leder Cordelia och Wesley för att undersöka en mystiskt övergivet hotell i Hollywood, och dom får fram byggnadens mörka historia. Dom upptäcker att hans intresse är av personlig natur.

I en tillbakablick till 1952, Angel är inte den försonande vampyr som han är idag, utan tillbakadragen och avskild från dom plågade människorna runt omkring honom, tills en ödesdiger dag.
First Impressions
När Cordelia får en speciellt oroande syn av Gunn i allvarlig fara, väljer hon sig själv som hans beskyddare. Och när hon upptäcker att han själv kan vara hans värsta fiende, blir hon tvungen att inse faktum att hon inte kan rädda honom utan hjälp från Angel och Wesley.
Untouched
Angel korsar ovetande Wolfram och Harts bana när han ska hjälpa en ung kvinna, Bethany, som besitter telekinetiska förmågor långt över hennes kontroll, en situation som Angel måste kämpa med i sitt eget liv.

Samtidigt är han lite disträ på grund av att han sovit underligt, men han har ingen aning om att hans ryckiga nätter beror på nattliga besök av Darla.
Dear Boy
Angels fortsatta sömnproblem tar honom tillbaka till London 1860 och hans första möte med Drusilla, men när han ser Darla när han är vaken. Blir Cordelia, Wesley och Gunn oroliga att han gått över gränsen, och att han är på väg att gå tillbaka till sitt onda jag.
Guise Will be Guise
Angel reser till en magisk swami för att få hjälp med att förstå sina drömmar, och sätta sig i förbindelse med sin inre demon. Men medan han är bortrest tar Wesley över Angels identitet, för att försöka rädda en ung flicka, och han gillar på något sätt att spela rollen som en vampyr med en själ.
Darla
Angel vill desperat rädda Darla från Wolfram & Harts klor, och tillbakablickar avslöjar vilket farligt och starkt förhållande dom delade när historien verkar reparera sig självt.

Nostalgitrippen börjar med att Darla blir vampyr av Mästaren, och slutar med att gänget bestående av Spike, Drusilla, Darla och Angel börjar att slitas isär när han han får tillbaka sin själ.
The Shroud of Rahmon
Angel föreställer sig att vara en vräkig vampyrbrottsling, och med hjälp av Gunn hindrar dom att en sinnesförändrande liksvepning hamnar i fel händer.
The Trial
Angel plågas fortfarande av tillbakablickar av sitt 150-år långa kärleksaffär med Darla, och får hjälp av Gunn att spåra upp henne. Men han upptäcker att han ställts inför ett omöjligt val.

Att se henne dö av en dödlig sjukdom, eller använda sina mörka krafter för att åter göra henne till en vampyr och ge henne evigt liv.
Reunion
Angel ger sig ut på ett desperat sökande efter att Drusilla gjort Darla till en vampyr igen, och han måste få tag på dem innan hon återuppstår igen. Och att dom två kvinnorna återgår till sina gamla sätt, och börjar måla staden röd.

Under tiden som Angel närmar sig gränsen, oroar sig hans stab att dom är det enda som står mellan Angel och riktigt mörker.
Redefinition
Efter att ha sparkat sina medarbetare och avskärmat sig från all hjälp, börjar Angel en intensiv fysisk och mental träning för att bli tillräckligt stark för att kunna stoppa Darla och Drusilla innan dom förstör Änglarnas Stad.

Under tiden försöker Cordelia, Wesley och Gunn att fortsätta kampen för dom oskyldiga själva, nu när Angel blivit kommandosoldat.
Blood Money
Angel hotar att avslöja Wolfram & Harts kriminella aktiviteter när han upptäcker att dom stjäl stora bidrag som varit tänkta att gå till ett härbärge för tonåringar men en av Angels gamla motståndare har andra planer Angel.
Happy Anniversery
Angel Och Värden måste gå ihop för att stoppa en briljant, men galen fysiker som är fast besluten att stoppa tiden för undvika att hans flickvän gör slut.
The Thin Dead Line
Angel utreder rykten om poliser som är ute efter blod, medan Cordelia, Wesley och Gunn utför sitt eget faktafinnande uppdrag som resulterar i att Wesley skottskadas allvarligt av en polis.
Reprise
Angel hör talas om det överhängande besöket av Wolfram & Harts "huvudägare," som är en skoningslös demon från helvetet. Och han planerar ett självmordsuppdrag för att förinta den mäktiga besten, som kommer att offra hans eget liv i processen.
Epiphany
Efter en tom natt av passion med Darla, vaknar Angel överraskande upp med sin själ som fortfarande är intakt och han får en uppenbarelse.

Detta ögonblick av skärpa för honom tillbaka till dom levandes skara, och medan han försöker att få tillbaka sitt team är Cordelia, Wesley och Gunn inte redo att förlåta honom. Även när deras liv är i fara.
Disharmony
Angel och hans återförenade team försöker stoppa ledaren för en vampyrkult, men Cordelia blir distraherad när en gammal vän från high-school kommer på besök. Vampyren Harmony har anlänt efter att hon och Spike gjort slut, och vill hjälpa dem i striden.
Dead End
Angel och Lindsey måste motsträvigt arbeta tillsammans när Cordelias oroande syn, leder gänget till ett groteskt reservdelslager för kroppsdelar som tas från levande människor ägt av Wolfram & Hart.
Belonging
Angel och hans grupp måste komma på ett sätt att döda en blodtörstig demon, som kommit från en annan dimension genom en mystisk magisk portal i karaokebaren. Med hjälp från Cordelias syner, lyckas dom att finna någon som kan döda besten.

Men, när det är dags att skicka tillbaka sin källa till sin hemdimension, upptäcker Cordelia en helt ny värld.
Over the Rainbow
Cordelia har av en olyckshändelse sugits igenom en magisk portal och transporterats till en demondimension, hon upptäcker att hon är helt ensam i ett främmande land där människor anses vara underlägsna och säljs som slavar.

Angel, Gunn, Wesley och Värden hoppar genom portalen, för att leta efter henne men det slutar att dom fängslas av en arg pöbel, och blir dömda till döden.
Through the Looking Glass
Angel, Gunn, Wesley och Värden har dömts till döden i en demondimension efter dom anlänt dit för att rädda Cordelia, men blir ännu mer chockerade när dom ställs inför Hennes Kungliga Majestät Cordelia.

Men vad hon inte känner till, är att hennes styre inte kommer att bli särskilt långvarigt.
There's No Place Like Glrb
Angel kämpar med sin inre best som demondimensionen fört fram, medan Cordelia får reda på att hennes roll som prinsessa innefattar att para sig med en demon, och Wesley och Gunn går samman med rebellstyrkor som är ute efter att störta regeringen och Hennes Majestät.
. .
 
2008 Scifi-Info.nu
STaRGaTE UNIVERSE l Babylon 5 l Star Trek