Home
Säsong 1, 2000-2001
Säsong 2, 2001-2002
Säsong 3, 2002-2003
Säsong 4, 2003-2004
Säsong 5, 2004-2005
   

 

City of Angels
Angel har flyttat till L.A., omedveten om vad han ska göra i Änglarnas Stad. Där möter han Doyle, hans till hälften människa, hälften demon spirituella rådgivare, som ger honom hans välbehövliga vägledning.

Doyle leder Angel till Russell Winters, en rik och mäktig vampyr, som lever på uppåtsträvande skådespelerskor. När Winters får upp ögonen på Cordelia, blir Angel tvungen att agera snabbt för att rädda henne.
Lonely Hearts
Angel putsar upp sina raggningsrepliker när han spårar en monstruös seriemördare, som har sitt jaktställe på en av Los Angeles populära singelbarer. Under tiden börjar Doyle att bli kär i Cordelia, och ber Angel att hjälpa honom.
In The Dark
Angel får ett oväntat besök av Oz som kommer med en gåva från Buffy, en magisk relik som gör att dess ägare inte kan dödas. Vare sig av pålar, inte av eld, inte ens solens strålar. Men Oz har har inte anlänt från Sunnydale själv, samtidigt har Angels ärkenemesis, Spike dykt upp i storstan.

Och som är fast besluten att ta tillbaka reliken, och att han gör vad som helst för dess makt.
I Fall to Pieces
Angel kallas in när Doyles syner leder dem till en ung kvinna, som förföljs av en demonisk neurokirurg. Som använder sin bisarra förmåga, för att manipulera den mänskliga kroppen till ett terrorisera andra. På kontoret går Cordelia under täckmantel, för at hjälpa Angel att undersöka hans byte.
Rm W/a Vu
När Cordelia flyr från sin kackerlacksangripna lägenhet och landar på Angels tröskel, att leva så tätt tvingar Angel att göra ett avtal med Doyle som ingen av dem kan avvisa.

Under tiden kan Cordelias rikedom till fattigdomsliv vända sig till det bättre, när Doyle hittar den perfekta lägenheten. Tills hon upptäcker att den låga hyran kommer med ett pris, lägenhetens förre ägare spökar där.
Sense and Sensitivity
Angel är orolig att Kates liv är i fara när hon får fast på en farlig mördare, men hon blir distraherad när en till synes menlös sensitivitetsträning gör hela polisdistriktet till ett enda stort öppet sår.

Under tiden blir Cordelia stött på Angels brist på noggrannhet på kontoret och frustreras av mitt i natten arbetstiden förstör hennes sociala liv.
The Bachelor Party
Angel ser sin nya vän Doyle plågas när hans före detta fru kommer till stan, och ber honom att skriva under skilsmässopapperen så att hon kan gifta sig med en annan man.

Med bröllopet om endast ett par dagar, går Angel med på att följa med hennes till synes älskvärda fästman för att ta reda på mer om denna man innan Doyle välsignar deras förening.
I Will Remember You
Efter att hon fått reda på att Angel var i Sunnydale, men att han stannat utom synhåll. Reser Buffy till Los Angeles för att konfrontera honom angående hans oannonserade förföljelse, men en blodig strid med en medeltida demon, ger Angel formidabla nya förmågor och Buffy en chans av äkta lycka med sin älskade.
Hero
Angel gör gemensam sak med Doyles i hans korståg att rädda en grupp demoner från The Scourge, en stormtruppsarmé av renblodiga demoner som jagar blandrasdemoner.

Och Doyle avslöjar orsakerna till varför han skickades till Angel, och han erkänner sin riktiga identitet för Cordelia, och gör det ultimata offret för sina vänner.
Parting Gifts
Angel och Cordelia sörjer fortfarande förlusten av deras vän Doyle, går ihop med en gammal bekantskap som jagar en demonisk prisjägare. Under tiden tycker Angel att han måste strida blind, utan Doyles syner från Makthavarna.
Somnabulist
Angel har fruktansvärda mardrömmar, i vilka han åter är en ond vampyr som dödar oskyldiga människor. Han vaknar varje gång, och upptäcker att morden han drömt om verkligen ägt rum. Men han har inget minne om att ha utfört dom, eller inte.
Expecting
Efter vad Cordelia trodde var en drömträff, vaknar hon upp mitt under en mardröm. Och upptäcker att hon är gravid, med någonting extremt onaturligt. Cordelias tillstånd leder Angel och Wesley, nerför en stig av beskydd för sin vän och kollega.
She
Angel förenar sig med en krigarprinsessa, för att rädda dom förslavade kvinnorna i hennes hemland. Från ett farligt patriarkaliskt samhälle, bestående av våldsamma krigare.
I've Got You Under My Skin
Cordelias syner på en pojke som är i trubbel leder Angel och Wesley, in i strid med deras första exorcism, men allt är inte som det ska vara med pojken som besatts av en 10,000 år gammal demon.
The Prodical
Angel plågas av bilder från sitt förflutna på Irland 1753, hans befallande far, hans vampyrfödelse av hans gamla älskarinna Darla, och när han mördar sin egen familj. När Angel observerar Kates pappa vid en brottsplats, kommer hans utredning förändra Kates liv för alltid.
The Ring
En klient och hans förmodat saknade bror lurar Angel, till att slåss i deras gladiatorspel mot förslavade demoner. Där rika kan spela om pengar, för att överleva är Angel tvungen att döda sin motståndare. Och för att vinna tillbaka sin frihet, måste han vinna 21 fighter.
Eternity
Angel räddar en populär skådespelerska från en förföljare, men när han finner sig själv dragen mot henne. Avslöjar han sin sanna natur för henne, vilket gör att hon gör allt för att fortsätta att vara ung och vacker för evigt.
Five By Five
Angels liv är i fara när advokaterna vid Wolfram & Hart, anlitar Los Angeles-besökaren Faith för att göra slut på honom - permanent. Under tiden har Wesley bestämt sig att stoppa henne, från att kunna skada någon av dem. Eftersom han känner sig ansvarig, då han var hennes Observatör.
Sanctuary
Buffy kommer till Los Angeles för att hämnas, under täckmantel att skydda Angel från Faiths våldsamma natur, men Buffy blir chockad och sårad när hon upptäcker att hennes före detta ställer sig på hennes nemesis sida.

Samtidigt ställs Wesley inför ett lojalitetsdilemma, när Observatörernas Råd erbjuder honom en chans att bli återinsatt om han överlämnar Faith till dem.
War Zone
Angel spårar upp en miljonärs utpressare, men hamnar själv mitt i ett gängkrig mellan grupp gatu-ungdomar och vampyrer. Där möter han även vampyrjägarnas ledare, Charles Gunn.
Blind Date
Angel går med på att hjälpa Lindsey McDonald knäcka några hemliga filer från Wolfram & Hart, för att rädda en grupp barn från en demonisk lönnmördare. Till sist är Lindsay inte helt säker på att han kan, hålla fast vid sitt löfte att förråda firman och sabotera det dödliga uppdraget.
To Shanshu in LA
Medan Angel och vänner arbetar med att tolka pergamentrullen som man tagit från Wolfram & Hart, börjar denna skurkaktiga advokatfirma en "Uppväckningsprocess," för att föra fram en stor ondska till världen.
. .
 
2008 Scifi-Info.nu
STaRGaTE UNIVERSE l Babylon 5 l Star Trek