Home
Säsong 1
Säsong 2
 

 

Red Rain
I efterdyningarna av händelserna i "Red Sky", söker Erica efter en vetenskapsman som kan berätta för henne vad den röda himlen är, och lär sig den fruktansvärda sanningen om Besökarnas verkliga avsikter.

Ombord på Moderskeppet, hålls Ryan isolerad så att Anna kan experimentera på hans nyfödda bebishybrid. Efter att ha använts av Anna, beslutar Chad att gå med i motståndsrörelsen.
Serpent's Tooth
Anna och Diana träffas i Moderskeppets mörka inre, Diana har varit inlåst där nere i 15 år och inte haft en enda skymt av Anna.

Samtidigt har Erica Tylers blod analyserats, och misstänker att Besökarna gjorde någonting olycksbådande med henne när hon var gravid med med sin son.
Laid Bare
Erica får reda på att hennes partner Malik är en Besökare, och måste bokstavligen kämpa för sitt liv för att stoppa Anna från att informeras att hon är en av Femtekolonnarna. Samtidigt upptäcker Anna att Malik saknas, och ger order till Ryan att hitta henne.

Samtidigt börjar Lisa inse att hennes kropp håller på att förändras, vilket får henne att bli mer och mer lik sin mamma.
Unholy Alliance
Erica som fått en ny partner, är på jakt efter ledaren för den radikala falangen av Femtekolonnarna efter att de mördat tre Fredsambassadörer.

När präster i hela världen kommer ut som motståndare mot Besökarna, flyger Anna och Chad till Vatikanen för att övertyga de katolska ledarna att Besökarna kommit i fred..
Concordia
Annas senaste gåva till Jorden har fått namnet "Concordia", men hon döljer egentligen en flotta avelsskepp. Eli ser "Concordia" som det perfekta tillfället att mörda Anna, och försöker övertala Motståndsrörelsen att utföra den.
Siege
Anna värvar Ryan för att spåra och döda Eli Cohen, och Fader Jack tvingas att lämna tillbaka sin prästkrage. Lisa möter sin mormor nere i moderskeppets mörka inre.
Birth Pangs
Erica är ute efter hämnd mot Anna, och flyger till Hong Kong. Tyler ser ut att inte vara så viktig för Anna, efter att hon upptäcker att hans fosforhalt inte är tillräckligt hög. En allians mellan Lisa och Diana inleds.
Uneasy Lies the Head
Erica förbereder Femtekolonnarna över hela världen för en riskfylld attack mot Anna. En av de senaste Bo-Ombordpersonerna blir ett stort hinder för Annas plan, att förstöra människorna. Ryan försöker rädda sin dotter.
Devil in a Blue Dress
Femtekolonnarna försöker lista ut vad Anna planerar att göra, nu när hon är redo att aktivera jordens första Blå Energireaktor.

Diana rekommenderar Lisa, att trotsa sin mamma och fullborda sitt öde att rädda mänskligheten.
Mother's Day
För att säkerställa sin ras utveckling, fortsätter Anna att fokusera på att Lisa ska bli gravid Tyler. Samtidigt uppmanar både Erica och Diana, Lisa att att rädda mänskligheten genom att avlägsna Anna från makten.

Men även med hjälp av Femtekolonnarna, får deras kuppförsök förödande resultat.
..
..
2008 Scifi-Info.nu
STaRGaTE UNIVERSE l Babylon 5 l Star Trek