Home
Säsong 1
Säsong 2
 

 

Pilot
29 Rymdskepp anländer till Jorden, och Besökarna som dom kallas hälsar att dom anlänt som vänner. Men en grupp människor upptäcker snart att deras löften om tekniska vinningar, endast är lögner.
There Is No Normal Anymore
Besökarnas ledare Anna använder det populära Tv-ankaret Chad Decker, för att leverera sina meddelanden till människorna. Något som väcker FBI-agenten Ericas misstänksamhet, då hon tror att dom har andra planer mot vad dom påstår.
A Bright New Day
Chad rapporterar om dom 100 diplomatiska pass som delas ut till den första vågen av Besökare att få röra sig fritt i USA, med Anna som får det första, men det finns lite motstånd mot detta beslut. Erica får i uppdrag att skydda Besökarna som fått dödshot, och hon paras ihop med en av Besökarnas officerare.
It's Only The Beginning
Erica går ihop med en allierad för att utreda ett biologiskt hot. Samtidigt besöker Anna en speciell person. Chad börjar komma på andra tankar angående Besökarna, efter att ha mottagit oroande bevis från en rapport.
Welcome to the War
Erica angrips hemma, av samma V som knivhögg Fader Jack. En ny medlem rekryteras till Motståndsrörelsen. Till slut lyckas Anna att få Chad att göra något åt sin aneurysm, och Ryans oro växer på grund av Vals "anormal" graviditet.
Pound of Flesh
Anna introducerar sitt program att bjuda utvalda människor att bo ombord på dom 29 rymdskeppen; Ryan måste hantera Valeries graviditet som utvecklas allt snabbare. Tyler får reda på en hemlighet angående sin mamma.
John May
Motståndsrörelsen letar efter John May. Stjärnreportern blir ombedd att återvända till moderskeppet. Ericas son konfronterar henne.
We Can't Win
Anna talar vid ett energitoppmöte där hon erbjuder en frestande gåva; Erica får reda på att någon finns därute, som mördar Femtekolonnare, då hon är osäker på Ryans lojaltet ger sig Valerie iväg.
Heretic's Fork
Erica, Fader Jack och Hobbes inser att Besökarna känner till namnen på medlemmarna i Motståndsrörelsen. Ryan avslöjar sin verkliga identitet för Val, och Chad startar processen att få sin aneurysm avlägsnad.
Hearts and Minds
När dom får upplysnigar att Anna ska skicka ner en skyttel med dödliga Besökarspårare för att leta efter dem, blir dom tvungna att stoppa farkosten.

Anna ger Tyler hans inbjudan till Bo-ombordprogramet, och Chad konfronterar Fader Jack för att få upplysningar angående Femtekolonnarna.
Fruition
Anna säger att dom tänker ge sig av, men hon hoppas att kunna anlita Chad att undersöka hennes lista med möjliga motståndsmedlemmar. En forskare kan ha utvecklat ett vapen mot Besökarna.
Red Sky
Chad upptäcker något förödande, samtidigt som Anna bjuder upp Erica och Tyler till moderskeppet. Och det är inte långt kvar till Vals barns födelse.
..
..
2008 Scifi-Info.nu
STaRGaTE UNIVERSE l Babylon 5 l Star Trek