New Norton Internet Security 2010

Hem
Säsong 1 
Huvudkaraktärer 
   
   V Miniserien
Människoliknade Besökare anländer till Jorden i 50 gigantiska moderskepp, vart och ett av dem mäter drygt 1,6km tvärsöver. Och dom ber om vår hjälp för att producera kemikalier, som deras döende planet är i ett desperat behov av, Besökarna blir snabbt införlivade i Jordens kultur. Där dom förvärvar makt och inflytande, delvis tack vare lysande public relations och även på grund av deras omformningsprocess som gör vilken människa som helst till en av Besökarnas marionett.

I rädsla över att det vetenskapliga samfundet skall upptäcka deras hemliga identitet, fryser Besökarna ut vetenskapsfolk över hela världen. Men kameramannen Mike Donovan upptäcker deras hemlighet, att Besökarna i själva verket är ödlevarelser som kommit för att stjäla vårt vatten, och att människorna på Jorden skall föras bort för att användas som soldater och MAT! Han tar med sig denna information till en liten nystartad Motståndsgrupp, kriget för människans överlevnad har börjat!

V Serien
Det har nästan gått ett år sedan Besökarna tvingades iväg från Jorden, med hjälp av det röda dammet. Besökarnas ledare Diana som fångades har väntat på sin rättegång får hjälp av någon att fly. Ham Tyler och Donovan ger sig av efter henne. Diana når fram till en kommunikation/spårningscenter och anropar flottan som kommer för att plocka upp henne.

Det visar sig att Besökarnas flotta har legat kvar inom Jordens solsystem. Martin från V: The Final Battle dödas av Diana och rymdbarnet Elizabeth har vuxit till att bli en vacker tonårstjej. Elias öppnar en känd som Club Creole. Den blir senare motståndsrörelsens nya HK, när Besökarna åter angriper Jorden.
... Gör gärna ett besök på vår blogg Gateblog: För Recensioner och uppdateringsinfo mm. Eller våra andra siter Stargate Universe & Babylon 5 ... 
 .. 
 ... Veckans Avsnitt ...
 Säsong 2 Fredag 19:15
 Originalserien Del 1
..
 Originalserien Del 2
..
   
 
 
 

  

2008 Scifi-Info.nu
STaRGaTE UNIVERSE l Babylon 5 l Star Trek