Total Recall 2070, är en psykologisk Sci-Fi thrillerserie, som centrerats runt CPB poliserna David Hume, och hans partner Ian Farve som också är en android. De är anställda av Medborgarnas Skyddsbyrå ((MSB svensk) CPB), och deras undersökningar kommer att ta dem från Jorden till kolonin på Mars.

Handlingen utspelar sig ett globalt samhälle år 2070 som ödelagts av miljökatastrofer och andra problem som skapats av människan själv, detta är en värld där den medborgerliga friheten bytts ut mot fred och stabilitet. Sex mäktiga multinationella företag kända som Konsortiet dominerar världens affärer. MSB är fredsbevarare och de vanliga medborgarnas beskyddare, som är bemyndigade att omintetgöra företagsspionage och att försvara oskyldiga parter från Konsortiet.

.Total Recall 2070, på TV4 SF.

Med reservation för ändringar, i kanalernas tablåer. Se dagstidningarnas tv-sidor, och kanalernas hemsidor. 
 .Säsong 1. mån-ons start 21:45 (r 17:45 & minimara lör 18:45) Tv4 SF
 Personal Effects
Efter en transportolycka som krävt många liv, upptäcker Olan en mystisk medicinflaska i handen på en av de döda.
 Virtual Justice
Hume och Farve gör gemensam sak med Franco Kasten - en toppolis från Central Detectives - för att fånga in en fånge som rymt från fängelset.
 Meet My Maker
På gränsen att resignera över mysteriet i hans kompanjonskap med Farve, pressas Hume av Ehrenthal att på egen hand undersöka Farves skapare.
 
..
..

Gateblog

Här hittar ni recensioner, och nyheter rörande denna underbara värld, av science fiction m.m. Lite då och då har vi utlottningar av filmer.

Kategorier :

LÄNKAR