Människan har sökt i skyn under århundraden, och har aldrig fått några avgörande bevis på existensen av andra former av intelligent liv. Men vad om vi har sökt på fel ställe? Tänk om det redan fanns andra former av intelligent liv levande bland oss? Och om naturkatastrofer, i själva verket var skenmanövrer skapade för att dölja hemliga utomjordiska aktiviteter?

När en liten stad på gränsen till Everglades i Florida hotas av en rasande orkan, blir skogvaktaren Russell Varon tvingad att göra allt för att skydda det lilla samhället och sin egen familj. Efter stormen påstår hans unga dotter att hon sett mystiska ljussken, som verkat vara helt opåverkade av de starka vindarna, flytande i vattnet. Varon avfärdar iakttagelsen men börjar snart undra, om det inte funnits lite sanning i hennes story efter att hans saknade ex-fru dyker upp naken, och att hennes minnen från stormen försvunnit helt.

Medan samhället påbörjar arbetet med att röja upp efter stormen, och samlar ihop sina liv igen, börjar Varon att undersöka underliga händelser när han börjar förstå vad som hänt.

.Invasion, på TV.

Med reservation för ändringar, i kanalernas tablåer. Se dagstidningarnas tv-sidor, och kanalernas hemsidor. 
 ..
 ..
.. 
..
..

 

Gateblog

Här hittar ni recensioner, och nyheter rörande denna underbara värld, av science fiction m.m. Lite då och då har vi utlottningar av filmer.

Kategorier :

LÄNKAR