Välkommen till våra War of the Worlds-sidor
Alla trodde att efter utomjordingarnas angrepp 1953, hade de alla dödats av bakterier, men dom hade istället gått in i ett tillstånd av skendöd. Man hade sedan lagrat deras kroppar i tunnor med giftigt avfall,
som sedan skickats till 10 olika avfallsplatser i USA. En omfattande regeringsmörkläggning kombinerat med ett selektiv minnesförlust, har övertygat de flesta människorna att invasionen aldrig inträffat.

Eftersom begreppet om intelligent liv på Mars, hade förlorat sin rimlighet, avslöjas det att rymdvarelserna i själva verket kom från Mor-Tax, som är en trädgårdsplanet 40 ljusår bort i Taurus konstellationen i omloppsbana runt en döende sol.

Trettiofem år senare 1988, bestrålar en terroristgrupp som kallar sig själva Folkets Befrielsefront av misstag tunnorna med utomjordingarna under en räd mot Fort Jericho. Strålningen förintar bakterierna som håller dessa medvetslösa. När de blivit fria, tar de över terroristernas kroppar. Dom använder sen primitivt anpassad Jordteknologi för att finna sätt att göra planeten lämplig, både när det gäller rensa ut mänskligheten och utveckla permanenta hjälpmedel att vaccinera sig själva mot planetens infödda bakterier. Deras försök att klara av att göra planeten till sin nya hemvärld är absolut nödvändig, för om ungefär fem år anländer tre miljoner kolonister från Mor-Tax.

En eklektisk grupp skapas av regeringen för att ta hand om det nya utomjordiska hotet, och vi får följa deras uppdrag och strider mot rymdvarelserna.

.War of the Worlds, på TV.

Med reservation för ändringar, i kanalernas tablåer. Se dagstidningarnas tv-sidor, och kanalernas hemsidor. 
 ..
 . 
 
..
..

 

Gateblog

Här hittar ni recensioner, och nyheter rörande denna underbara värld, av science fiction m.m. Lite då och då har vi utlottningar av filmer.