Över hela jorden vaknar människorna, av ljudet av rymdskepp som kommer inflygande över alla större städer. Lika olycksbådande som det låter, måste vi erkänna att det slår kaffe på språng varje morgon.

Rymdskeppens besättningar endast kända under namnet "Besökarna”, sprider snabbt sitt budskap: Dom har kommit i fred, med gåvor bestående av medicinska mirakel och tekniska genombrott bortom mänsklighetens vildaste fantasier.

Många av världens invånare har blivit betagna av utomjordingarna och deras generösa erbjudande, och tror på varenda ord som Besökarna yttrar. Men under ett uppdrag upptäcker FBI-agent Erica Evans att deras avsikter inte är någonting annat än altruistiska: Besökarnas påstående om fred, generositet och inte skada någon är … … LÖGNER! Dom väljer att angripa genom list istället för krigföring, genom infiltration av våra regeringar och affärsverksamheter i ett försök att underkuva och härska över mänskligheten. Men även med denna vetskap, hur kan Erica övertyga andra om sanningen när Besökarna använder två utstuderade men formidabla vapen från sin kraftfulla arsenal?

För det första, med fantastiska gåvor och ihärdiga påståenden om harmoni som Besökarna har visat, skulle nog många skratta henne i ansiktet eller värre. För det Andra, Besökarna har Jordens unga på sin sida, dom har rekryterat ett stort antal, inkluderat Ericas egen son Tyler— som Fredsambassadörer. Men i själva verket tjänar dessa tjusade ungdomar som Besökarnas intet ont anande spioner. Med mycket få valmöjligheter att stoppa denna invasion, blir Erica en del i en växande motståndsrörelse som precis som henne sett igenom Besökarnas lögner. Men kommer hon att kunna hjälpa till med att omintetgöra denna invasion och samtidigt skydda sin son?

.V, på Tv6

Med reservation för ändringar, i kanalernas tablåer. Se dagstidningarnas tv-sidor, och kanalernas hemsidor. 
 .Säsong 2, fredagar 21:00 (lör 17:00).
 Uneasy Lies the Head
Erica förbereder Femtekolonnarna över hela världen för en riskfylld attack mot Anna. En av de senaste Bo-Ombordpersonerna blir ett stort hinder för Annas plan, att förstöra människorna. Ryan försöker rädda sin dotter.
 
..


Gateblog

Här hittar ni recensioner, och nyheter rörande denna underbara värld, av science fiction m.m. Lite då och då har vi utlottningar av filmer.

Kategorier :

 

LÄNKAR