Från producenterna David Heyman, David Goyer, och Brannon Braga, och som skrivits av Bragi Schut.

Serien handlar om den kvinnliga regeringsberedskapsanalytikern Dr. Molly Anne Caffrey, som leder ett team forskare och militärexperter. Som samlats efter att Amerikanska Flottan upptäcker en skrämmande upptäckt. En mystisk utomjordisk farkost har landat i Atlanten, och i ett enda ögonblick, förändras hennes liv när en av hennes planer – THRESHOLD - aktiveras av Ställföreträdande Rådgivare för Nationella Säkerhetstjänsten J.T. Baylock. Endast beväpnad med sina hypotetiska strategier att ta itu med uppgiften av uppdykandet av utomjordiska livsformer på Jorden, upptäcker Caffrey nu att hon hamnat mitt uppe i en global kris.

Hon handplockar ett team vidsynta specialister för att förbereda för en första kontakt: Dr. Nigel Fenway, en desillusionerad NASA mikrobiolog; Lucas Pegg, en briljant men neurotisk fysiker; Arthur Ramsey, expert på språk och matematik; och Cavennaugh, en vältränad agent med ett mystiskt förflutet. Tillsammans tolkar de farkostens avsikter, skeppets besättnings öde och påbörja förberedelserna för möjligheten av en krissituation - en utomjordisk invasion.

.Threshold, på TV.

Med reservation för ändringar, i kanalernas tablåer. Se dagstidningarnas tv-sidor, och kanalernas hemsidor. 
 .Mån - Ons 19:25 (r sön 18:40 v. avsnitt). Säsong 3.
 
... 
..
..

  1. ..

Gateblog

Här hittar ni recensioner, och nyheter rörande denna underbara värld, av science fiction m.m. Lite då och då har vi utlottningar av filmer.

Kategorier :

LÄNKAR