.Säsong 1.


 Live And Learn
Världen har lämnats i spillror efter en lika plötslig som oprovocerad och oförklarlig invasion, av utomjordingar som lämnar jordens återstående befolkningsgrupp att kämpa för överlevnad mot ockupanterna. Historieprofessor Tom Mason har utsetts till andreman för 2a Mass, men hans verkliga fokus ligger på hans tre söner, varav en har tillfångatagits av utomjordingar för ett okänt syfte.

 The Armoury
När de söker efter vapen, möter Tom, Hal och deras trupp ett gäng plundrare som är fast beslutna att lägga vantarna på 2a Massachusetts vapen. Ledare för gänget är en tidigare fängelsekund som heter John Pope, som beslutar att använda sin gisslan som brickor i förhandlingarna.

 Prisoner of War
2a Mass kommer ansikte mot ansikte med både Skitters och Mechs, när Tom och Hal leder ett uppdrag att slutligen försöka rädda Ben och de andra tillfångatagna tonåringarna.

Toms sökande efter svar på gnagande frågor, kan äventyra planen att rädda ungdomarna från de selar som ska avlägsnas av den senaste rekryten Dr Michael Harris.

 Grace
Tom och Hal leder ett team som ska skaffa fram fler motorcyklar för 2a Mass, efter att de fått information av Pope om var de finns. Men de blir tvungna att ta itu med Skitters, och utnyttjade tonåringar när de anländer till verkstaden.

Vid gymnasieskolan som de har tagit som bas, har Harris och Anne olika åsikter om den bästa taktiken att samla in upplysningar från deras fånge.

 Silent Kill
Hal utarbetar en ny riskabel plan för att befria Ben, men för att lyckas kan försätta någon i fara. Efter en plötslig tragedi, gör Anne en upptäckt som kan betyda skillnaden mellan framgång eller misslyckande i Hals räddningsplan.

 Sanctuary
Löjtnant Terry Clayton från den 7e Mass kommer till skollägret, med oroande nyheter om att Skitters och Mechs är på väg att attackera 2a Mass som hämnd för deras fritagning av barnen.

Clayton har en plan för att leda barnen till säkerheten, medan de vuxna stannar kvar för att stoppa attacken, men hans plan möter starkt motstånd av alla föräldrar, inklusive Tom.

 Sanctuary, Del 2
Hal finner sig behöva för att ta kontroll, och slåss när ett oväntat hot mot barnen från 2a Mass presenterar sig. Anne står inför sina egna problem, när Sarahs värkar satt igång.

Samtidigt görs förberedelser för evakuering, i väntan på en Skitter-attack mot högkvarteret.

 What Hides Beneath
Kapten Weavers psykiska tillstånd fortsätter att försämras, vilket orsakar problem för Tom och Hal när han följer med dem på ett spaningsuppdrag.

Vid huvudkvarteret tillverkar Pope ett kraftfullt vapen att använda mot utomjordingarna, och Anne gör en chockerande upptäckt när de utför en obduktion på en död Skitter.

 Mutiny
När angreppet mot utomjordingarnas bas i Boston närmar sig, byggs spänningar upp bland folket i 2a Mass. Tom kämpar med Annes upptäckt angående Skitters.

 Eight Hours
Tom stannar kvar för att skydda lägret och dess invånare, medan Weaver leder anfallet mot basen. Information om utomjordingarnas motiv kommer fram i ljuset.


..

Gateblog

Här hittar ni recensioner, och nyheter rörande denna underbara värld, av science fiction m.m. Lite då och då har vi utlottningar av filmer.

Kategorier :

  • Hem
  • Säsong 1
    Säsong 2

LÄNKAR