Hem
Säsong 1

Huvudkaraktärer

   
 Devon Adair - Debrah Farentino   Ulysses Adair - Joey Zimmerman
  Hon är den som leder expeditionen och vars son infekterats av Syndromet.

Som ledaren försöker hon balansera styra gruppen, när dom stöter på hinder samtidigt som hon är tvungen att konfrontera möjligheten att henne son kanske inte överlever sin sjukdom.
  .Som fått smeknamnet "Uly," han är Devons åttaåriga son. Han föddes med Syndromet, en sjukdom som övertygade hans mamma att han skkulle bli av med om han fick växa upp på en planet med frisk luft, rent vatten och solsken.

Hans ankomst till G889 och möjliga förbindelse med Terrianerna. är en av pusselbitarna till kolonisationen av världen och ett återkommande tema.
  Yale - Sullivan Walker   Alonzo Solace - Antonio Sabàto Jr.
  Före detta straffånge och cyborg, vars minne raderats och beteendeförändrad under ett regeringsprogram i syftet att bli privatlärare för rika familjers barn.   En kall sovpilot som är betydligt mycket äldre än han ser ut att vara, och så småningom Dr. Hellers älskare.
  John Danziger - Clancy Brown   True Danziger - J. Madison Wright
  Han var tidigare kontraktsarbetare ombord på rymdstationen, samma station som gruppen startade sin resa. Det viktigaste för honom är hens dotter, men han tar även till sig rollen som gruppens beskyddare.   John Danzigers unga dotter, och även kontraktsarbetare ombord på rymdstationen. Hon skapar ett band med Uly, till en början av svartsjuka och motvilja, men som till sist blir till vänskap.
  Dr. Julia Heller - Jessica Steen   Reilly
  En genetiskt förändrad nyexaminerad läkare, som kolonisterna senare upptäcker är Rådets spion.   Hellers kontakt vid rådet, som till sist avslöjas vara ett datorprogram. Av skaparen av programmet EVE, och att Reilly är en del av detta program.
  Morgan Martin - John Gegenhuber   Bess Martin - Rebecca Gayheart
  En regeringstjänsteman som är med för att övervaka Edenprojektet.   Morgan Martins hustru, som växt upp vid gruvorna på Jorden.
m

  

Earth 2 . 2008 Scifi-Info.nu
STaRGaTE UNIVERSE l Babylon 5 l Star Trek