Home
Säsong 1, 2003-2005
Säsong 2, 2005-2006
Säsong 3, 2006-2007
Säsong 4, 2007-2009
   

 

SÄSONG 3:
..
Special. Battlestar Galactica: The Resistance (Web series)
Denna del av serien gjordes i 10-delar endast för Webben, fyller i mellanrummet mellan slutet av säsong 2 och början av säsong 3. Avsnitten fanns tidigare tillgängliga på den officiella Syfyi-channels hemsida (www.syfy.com/battlestar).

Dessa ”Webisoder” fokuserar på Överste Tigh och Sergeant Tyrols försök att organisera motståndet på Nya Caprica, mot det Cylonska styret. Under tiden har Jammer och Duck olika syn, angående bästa sättet att förfara med Cylonerna.

Gäststjärnor: Cally Henderson Tyrol - Nicki Clyne, Aaron Doral - Matthew Bennett, Jean Barolay - Alisen Down, Tucker "Duck" Clellan - Christian Tessier, James "Jammer" Lyman - Dominic Zamprogna, Syster Tivenan - Carmen Moore, Nora - Emily Holmes
Story: David Weddle & Bradley Thompson, Regissör: Wayne Rose.
Occupation
Kolonisterna överlever på Nya Caprica under Cylonernas styre, där en del samarbetar och andra som står för motståndet. D'Anna upptäcker att hybridbarnet har överlevt.
Precipe
Kolonisterna överlever på Nya Caprica under Cylonernas styre, där en del samarbetar medan andra slår tillbaka. Ombord på Stridsskeppet Galactica, diskuterar Adama och hans lilla besättning om man ska återvända för att hämta huvuddelen av mänsklighetens överlevande.
Exodus
Sharon skickas från rymdskeppet för att koordinera flykten från Nya Caprica, och är tvungen att infiltrera Cylonernas huvudkvarter för att återta flottans nycklar. Saul Tigh upptäcker oroande nyheter rörande sin hustru.
Exodus, del 2
Rymdskeppet Galactica sätter igång sitt uppdrag att mot alla odds rädda invånarna på Nya Caprica, vilket leder till en sista sammandrabbning mellan dom överlevande och deras Cylonska förtryckare.
Collaborators
I efterdyningarna av Cylonernas ockupation, väljer en grupp män och kvinnor att ta rollen som domare, jury, och avrättare mot de som samarbetat med fienden på Nya Caprica. Tom Zarek och Laura Roslin inleder förhandlingar angående hennes återinsättning som President.
Torn
Baltar blir tvungen att bevisa sitt värde för Cylonerna, när ett av deras Basskepp infekteras av en mystisk pest. En viktig ledtråd angående vägen till Jorden hittas, och Amiral Adama konfronterar två besättningsmedlemmar som sprider missämja.
A Measure of Salvation
Besättningen på Galactica fångar en grupp Cyloner som är infekterade av det dödliga viruset, och planerar att sprida pesten genom att avrätta dem inom räckhåll för ett av deras återuppväckningsskepp. Baltar blir torterad på grund av sitt förräderi av Cylonerna upptäcks.
Hero
Bill Adama ställs till svars för tidigare agerande, när en pilot från hans förra befälsposter mirakulöst dyker levande, efter ett hemligt uppdrag i Cylonskt territorium.
Unfinished Business
En boxningsturnering ombord låter besättningen ombord att släppa spänningar, speciellt mellan de som bosatt sig nere på Nya Caprica och dom som stannade kvar ombord på Galactica. Och ger Kara och Lee en chans att konfrontera sitt eget liv.
The Passage
Flottan går igenom en serie farliga hopp genom dödlig strålning för att nå en källa för mat, efter att matberedningsmaskinerna blivit förorenade. Kat ställs inför sitt eget hemliga förflutna.
The Eye of Jupiter
Efter att besättningen finner det legendariska Fems Tempel på algplaneten, och ett dödläge nås mellan Kolonisterna och Cylonerna, då bägge grupperna hoppas att hitta ett objekt som sägs leda dem till Jorden.
Rapture
När Koloniflottan och Cylonern kämpa för position över algplaneten, börjar att Lee fundera på att försätta deras position på ytan i fara genom att befria Kara. Sharon tar till drastiska med för att återförenas med sitt barn.
Taking a break from all your Worries
Som fånge ombord på Stridsledningsskeppet Galactica, börjar Baltar fundera på den mycket verkliga möjligheten att han är en Cylon. Kara och Lee ta sig en ny funderare på sitt äktenskap.
The Woman King
Helo söker efter sanningen när Saggitarons misstänker att skeppets läkare diskriminerar dem gällande medicinsk vård, men känner själv att han hamnat utanför när ingen annan tror på honom.
A Day In the Life
På sin bröllopsdag börjar Bill Adamas plågas av minnet av sin döda hustru, och deras äktenskaps öde. Tyrol och Callie blir fast i ett utrymme med ett syreläckage.
Dirty Hands
När arbetarna vid bränsleraffinaderiet hotar med att stoppa allt arbete, skickar Amiralen in Chief Tyrol för att få allt att flyta igen. Baltar sår missämja i flottan genom att publicera ett personligt manifest.
Maelstrom
Kara plågas av gamla minnen, och rapporterar att hon kan se en Cylonsk attackflygare som ingen annan kan se. Vilket får Lee och Amiral Adama att ifrågasätta hennes förmåga att tjänstgöra.
The Son Also Rises
Efter att Baltars advokat dödats av en terrorist, blir Lee tilldelad tjänsten att ta hand om säkerheten för hans ersättare, en briljant och manipulativ juridisk strateg.
Crossroads
När Baltars högriskrättegång börjar, blir Lee tvungen att besluta vem han ska arbeta för. Ett flertal i flottan har börjat plågas av en sång som hörs över hela skeppet.
Crossroads, del 2
Baltars rättegång får en kraftig vändning när Lampkin startar sitt försvarsarbete, och placerar Lee Adama själv i vittnesbåset. Fyra personer i flottan upptäcker en grundläggande hemlighet om sig själva.
..
..
..
 
© Syfy 2008 "Battlestar Galactica" and all related characters and images are the property of Universal Television,
No copyright infringement is intended by the editor of scifi-info.nu.
This page is not for profit, only informational purposes and funScifi-Info.nu
STaRGaTE UNIVERSE l Babylon 5 l Star Trek