.Säsong  1.


 Pilot
Två familjer, Graystones och Adamas, lever tillsammans på planeten Caprica, en koloni många ljusår från Jorden, där ett uppseendeväckande genombrott i artificiell intelligens för fram oförutsedda konsekvenser.

 Rebirth
Samtidigt som Zoe kämpar med sin nya omständighet inuti en robotkropp, bjuds Lacy hem till Syster Clarice för ett ovanligt möte. Amanda fortsätter att jobba sig igenom sin sorg, något som leder fram till ett chockerande offentligt erkännande.

 Reins of a Waterfall
Efter Amandas offentliga erkännande för Zoes terroristinblandning, ställs dom närmast Zoe inför ett ökat tryck utifrån.

 Gravedancing
Graystones gör ett försök till skadekontroll, samtidigt som hämnd närmar sig dem.

 There is Another Sky
Joseph Adama försöker nå ut till sin son, samtidigt som hans dotter Tamara finner en ny sida av den virtuella världen. Daniel föreslår en ny produkt för Graystone Industrier.

 Know Thy Enemy
Daniel Graystone ställs inför en rival, samtidigt som Syster Clarice kommer allt närmare Zoes avatar.

 The Imperfections of Memory
Amanda oroar sig för sin mentala hälsa, samtidigt som Daniel och Joseph kommer sina döttrar allt närmare.

 Ghosts in the Machine
Daniel har börjat misstänka att Zoe-Avataren befinner sig i roboten, men hans försök att få henne att avslöja sig själv ignoreras.

 End of Line
När Daniel sätter ett datum för att radera robotens chip, blir Zoe tvungen att ta saken i egna händer och fly.

 Unvanquished
Daniel Graystone har förlorat allt, sin dotter, sin hustru och sitt företag. Nu tar han kontakt med den Tauranska maffian, i ett försök att få tillbaka sitt företag. Och Clarice försöker sälja sin idé angående ett virtuellt himmelrike.

 Retribution
Lacy strular till en operation som beordrats av Barnabas, och bröderna Adama startar en kampanj av tvång mot Daniels tidigare kollegor medan Amanda försöker hantera sin förlust.

 Things We Lock Away
Zoes avatar får till slut träffa Tamara Adama, i en gladiator arena. Greystone och Vergis affärer får ett blodogt avslut.

STO håller Lace som gisslan, och Clarice gör allt för att få Amanda över till sin sida, samtidigt som hon börjar arbeta för polisen.

 False Labor
Joseph Adama smugglar vapen till motståndsrörelsen på hemvärlden Tauron, men stoppas av en rivaliserande smugglare från en annan liga. Greystone har börjat skapa en avatar av sin hustru, som han inte får att fungera som han vill.

 Blowback
Amanda försöker få fram mer information från Clarice, men kan inte komma tillräckligt nära. För att ge henne med utrustning för att göra det, är Duram tvungen att avslöja henne som sin spion, en farlig bekännelse med hänsyn till den eventuella läckan inom avdelningen.

 Dirteaters
När Adama-bröderna stiger upp till nya positioner i Ha'la'tha, hemsöks de av sina föräldrars uppdrag och de olika riktningar som Guatrau tar dem. Daniel hoppas kunna använda detta med Sam, genom att erbjuda cyloner för Tauron, i utbyte mot att avstå för att utföra sina uttalade order.

 The Heavens will Rise
Även om "Hämnande änglarna" ändrat koden inuti New Cap City, lyckas Daniel med att spåra dem, men ett tidigt försök att försöka nå ut till Zoe tvingar in Graystones i spelet endast under dess stränga regler.

Med bara en chans, ber Daniel om Sams hjälp som inte har något intresse av att störa sin brors sinnesfrid.

 Here Be Dragons
Graystones sökande efter Zoe gör dem omedvetna om faran med Clarice, och hennes två män som brutit sig in i deras hem. Samtidigt namnar Adamas på Ha'la'thas dödslista. En familj kommer äntligen kunna fortsätta sina liv, medan den andra tvingas att uppleva ännu en tragedi.

 Apotheosis
Clarice och Olaf går vidare med planen att spränga Atlasarenan, när de får reda på vem deras mäktiga allierade i GDD är. Singh döljer deras spår genom att falskt anklagar Graystones som terrorister, och tvingar dem att fly.

De sörjande Adamas konfronterat Guatrau för hans nyligen fattade beslut, i hopp om att undvika ytterligare våld.
 

..

Gateblog

Här hittar ni recensioner, och nyheter rörande denna underbara värld, av science fiction m.m. Lite då och då har vi utlottningar av filmer.

Kategorier :

LÄNKAR