Tillbaka
Caprica Huvudkaraktärer
Daniel Graystone - Eric Stoltz Joseph Adama - Esai Morales Amanda Graystone- Paula Malcomson
En briljant Capricafödd dataingenjör, han är även framgångsrik affärsman och en av dom rikaste människorna på planeten.

Han är VD på sitt eget teknikföretag och Holobandets uppfinnare, som används av invånarna på alla dem 12 planeterna, för att fly bort i en virtuell verklighet.

Hans banbrytande arbete i robotics tar en oväntad vändning, när han ställs inför en familjetragedi, vilket får honom att börja sudda ut linjen mellan organiskt och maskinbaserat liva Ascendant
Ursprungligen från planeten Tauron, han utvandrade till Caprica och bytte sitt efternamn till "Adams" för att kunna passa in i livet där, och undvika dom förutfattade meningar som hans folk oftast ställs inför.

Under åren har han blivit en inflytelserik försvarsadvokat. Men var ökänd för sina band till den underjordiska organiserade brottsligheten, vilka hjälpte honom finansiellt under hans utbildning.

I efterdyningarna av en stark personlig tragedi, bilkdar han ett band med Daniel Graystone, som leder till deras samarbete och senare till rivalitet. Joseph har även ett ansträngt förhållande till sin son William.
Daniel Graystones hustru är en formidabel styrka i sig själv, med en järnvilja och framgångsrik karriär som kirurg.

Nerbruten av sin dotters tragiska död, startar hon en uppgift att få fram sanningen som ligger bakom det hon känner till om dottern Zoe.
Zoe Graystone - Alessandra Torresani Lacy Rand - Magda Apanowicz Clarice Willow - Polly Walker
Zoe är minst lika briljant som sin far, men upprorisk. Hon gick på Athenaakademin, där hon blev vän med klasskamraten Lacy Rand och blev ihop med den radikala monoteistiske Ben Stark.

Tillsammans med sina skolkamrater och vänner, spenderade hon en stor del av sin fritid på V-Club, ett inneställe en virtuell verklighet där tonåringar kan agare ut sina hedonistiska fantasier.

Hon uppvisade ett skarpsinne för dataprogrammering, som till och med överraskade hennes pappa, och har även hemligheter långt bortom hans förmåga att begripa.
Lacy är student på Athenaakademin på Caprica och nära vän till Zoe Graystone. Tillsammans med Zoe och hennes pojkvän Ben Stark, spenderar hon mycket tid i dem virtuella verkligheten genom användandet av Holoband.

Obekant för dom vuxna i deras liv, höll Lacy, Zoe och Stark på med mer än att träffas i skolan Holobandvärlden. Deras utforskning i en del radikala ideologier leder dem mot en mörk och farlig väg.
Clarice är Athenas Översteprästinna och rektor vid Athena Akademi, den skola där Zoe, Lacy och Ben Stark går.

Trots det faktum att har en hög position i den religiösa hierarkin på Caprica, kommer hon i själva verket från Sagittaron och döljer en mörk hemlighet när det gäller hennes spirituella tro.

Med tanke på hennes nära förhållande med ett flertal av sina mest inflytelserika elever, och hennes falska och dubbelbottnade natur, har hon med säkerhet en betydelsefull roll at spela i det koloniala livet på Caprica.
Sam Adama - Sasha Roiz .. ..
Samuel Adama är Joseph Adamas bror, och en verkställare för den ökända Tauronska brottssyndikatet Ha'La'Tha.

Han kom till Caprica, tillsammans med sin bror som föräldralösa efter inbördeskriget på Tauron.

Han har ett mycket nära förhållande med sin bror, och är djupt påverkad av dom tragiska omständigheterna runt familjen Adama, efter en terroristattack av Capricas monoteistiska kult.

Han visat sig vara en lojal och effektiv soldat i Ha'La'Tha's ansträngningar att utöka sin influens i dom 12 kolonierna.
Rang: . Rang: .
  
)
2010 Caprica and all related images and content contained within this site are Syfy. Scifi-info is an unofficial fansite,
and no copyright infringement is intended

STaRGaTE UNIVERSE l Babylon 5 l Star Trek