Hem
Terra Nova - Huvudkaraktärer
   
 Jason O'Mara - Jim Shannon   Stephen Lang - Kommendörkapten Nathaniel Taylor
  Jim var polis vid Chicago PD innan han slets bort från sin familj, och kastades i fängelse för två år sedan. För honom betyder trippen till Terra Nova frihet, och en chans att vara med sin hustru och barn igen.

Men för att göra denna värld till sitt hem, måste Jim ta steget in i rollen som sheriff, och upprätthålla rättssäkerheten och skydda Terra Nova från de rivaliserande kolonisterna som kallar sig Sixers.
  Taylor var den första människan genom portalen, den första människan att sätta sin fot i Kritaperioden. Som Terra Novas obestridde ledare, anser han att kolonin är mänsklighetens sista bästa hopp.

Han skyddar starkt deras nya hem, och ingen kan säga vilka längder han kan gå för att försvara det.
  Shelley Conn - Dr. Elisabeth Shannon   Landon Liboiron - Josh Shannon
  Elisabeth är en skicklig läkare, men trots hennes hårda arbete och engagemang ställs hennes familj inför konstant fara i världen av 2149. Deras räddning kom i form av Elisabeths rekrytering till Terra Nova.

Nu, 85 miljoner år tidigare, finner sig Elisabeth själv, praktiserande medicin under de svåraste omständigheter, samtidigt som hon kämpar för att reparera sin familj.
  Josh blev besviken när han fick reda på att hans mamma rekryterats för Terra Nova. Medan alla andra firade chansen till ett nytt liv, sörjde Josh förlusten av sin flickvän Kara.

Tidsresor är strikt enkelriktade, vilket betyder att han aldrig kommer att se henne igen. Men när han kommer fram, finner Josh att hans lojalitet till Kara testas när han möter den vackra och äventyrliga, Skye.
  Naomi Scott - Maddy Shannon   Alana Mansour - Zoe Shannon
  Shannon familjens briljanta och lite sympatiskt tafatta äldsta dotter är förtjust av allt Terra Nova har att erbjuda - det vetenskapliga samhället, den fantastiska flora och fauna, och kanske mest fascinerande, en ung soldat vid namn Mark Reynolds.   Oskyldig, uppriktig och orädd, Zoe är den perfekta kombinationen av sina föräldrar. Hon är den yngsta av Shannon-barnen, och får pröva på Terra Novas underverk som bara ett barn kan.
  Allison Miller - Skye   Christine Adams - Mira
  Skye kom till Terra Nova som barn, och minns knappt den dåliga framtid de kommer från. Men att komma till paradiset hade ett högt pris. Båda hennes föräldrar var drabbades av Syncillisk feber.

Med Taylors ledning, har hon kunnat navigera i världen av Terra Nova, och bli en av dess och orädda invånare.
  Stridshärdade Mira leder en utbrytarkoloni av avfällingar kallas Sixers. Hon är starkt emot Taylor och hans anhängare. Men varför just hon är mot honom, och hur Sixers lyckades få resa till Terra Nova förblir ett mysterium.
  ..   ..
  ..   ..
m

  

Terra Nova Fox. 2008 Scifi-Info.nu
STaRGaTE UNIVERSE l Babylon 5 l Star Trek