.Säsong 1.


 Genesis
I den första delen av den tvådelade seriepremiären, gör polisen en razzia i Shannons hem och griper Jim Shannon. Shannon inser att han måste vidta drastiska åtgärder för att hålla sin familj tillsammans efter att hans hustru Elisabeth, har blivit utvald att resa tillbaka till förhistorisk tid för att skapa en ny civilisation och förhoppningsvis hjälpa till att ändra framtiden.

 Genesis, Del 2
Shannons försöker anpassa sig till sitt nya liv i Terra Nova. Josh och några vänner stöter på problem, när de smyger ut ur inhägnaden. Jim, Elisabeth och Taylor går ut letar efter dem.

 Instinct
Jim och Taylor blir tvungna att försöka rädda kolonin, från en anfallande svärm av fågelödlor. Elisabeth upptäcker att en före detta pojkvän också bor i Terra Nova, och Jim blir misstänksam att han kan ha varit ansvarig för hennes rekrytering.

 What Remains
För att förhindra att Terra Nova infekteras måste Elisabeth, Jim och Malcolm arbeta tillsammans, för att hitta ett botemedel när de upptäcker ett mystiskt virus som orsakar minnesförlust, paranoia och död på en närliggande utpost. Skye tar Josh till en källa, som ska kunna kontakta 2149 utan Taylors vetskap.

 The Runaway
När en föräldralös Sixer rymmer från deras läger, och dyker upp utanför Terra Nova i sökande efter hjälp, är Shannon och Taylor oense om huruvida de kan lita på henne. Taylor misstänker att någon i lägret är en förrädare. Samtidigt medger Reynolds han har känslor för Maddy.

 Bylaw
Terra Nova drabbas av sitt första mord, och Jim och Taylor måste fastställa vem som är skyldig till brottet. Under tiden fortsätter Skye hjälpa Josh lista ut hur han ska få Kara till Terra Nova, från 2149.

Elisabeth är fast besluten att rädda ett ofött Ankylosaurus, efter Zoe ser ägget på sjukhuset och frågar om hon kommer att hjälpa den.

 Nightfall
All teknisk utrustning i Terra Nova utplånas när en meteor slår ner. Maddy och Reynolds blir fast utanför murarna. Skye och Elisabeths sjukvårdsteam, räddar en av flickans vänner.

Mira och Sixers angriper kolonin och Taylor måste stoppa dem.

 Proof
Maddy hamnar i livsfara efter att hon lär sig en hemlighet, angående en av Terra Novas främsta vetenskapsmän. Josh gör ett avtal för att få dit Kira från 2149, vilket kan bli ett problem för kolonin.

 Vs.
Taylor söker efter Sixers mullvad som Mira skickat till Terra Nova. Jim tar en titt på ett gammalt mord, ett brott som Taylor kan vara skyldig till.

 Now You See Me
Taylor och Mira hamnar i en strid i djungeln, och Taylor lär sig mer om Sixers planer samt information om sin son. I slutändan måste de arbeta tillsammans, mot en förhistorisk fiende.

Samtidigt får Jim fram lite information om Sixers mullvad, och stänger Terra Nova medan han försöker fånga förrädaren.

 Within
När ankomsten för den 11:e Pilgrimsfärden närmar sig, tvingar Lucas ut Skye på ett riskabelt uppdrag så att han kan bli klar med sin apparat i förtid.

På annat håll, försöker Maddy att använda Terra Novas byteshandelsystem när kärnan i hennes Plex slutar fungera.

 Occupation
I del ett av den tvådelade säsongsfinalen, anländer den 11:e pilgrimsfärd. Med hjälp av Lucas och Mira, försöker Phoenix-gruppen plundra resurser från Terra Nova.

 Resistance
I den andra delen av den tvådelade säsongsfinalen, tar Jim och Taylor upp kampen mot Phoenix-Gruppen.

En stort beslut fattas om framtiden för Terra Nova, efter att en kolonist tvingas göra den ultimata uppoffringen.

 

..

Gateblog

Här hittar ni recensioner, och nyheter rörande denna underbara värld, av science fiction m.m. Lite då och då har vi utlottningar av filmer.

Kategorier :

  • Hem
  • Säsong 1
    Säsong 2
    Säsong 3
    Säsong 4

LÄNKAR