FOX Broadcasting har ingått ett samarbete med Steven Spielberg, Peter Chernin, Brannon Braga, René Echevarria och Aaron Kaplan för att få fram den nya serien Terra Nova. Under år 2149 är planeten jorden en enda röra, och större delen växter och djur utrotas. Forskarna kan inte vända skadan som redan skett.

… Mer än att hitta ett sätt att resa tillbaka till förhistorisk tid, för att rädda den mänskliga rasen.

I den tionde Pilgrimsfärden med bosättare till Terra Nova befinner sig familjen Shannon. Jim Shannon som spelas av Jason O’Mara, är en kärleksfull far med en del hemligheter i sitt förflutna. Elisabeth är hans fru och är traumakirurg, hon vinner ett globalt lotteri att följa med Terra Novas medicinska team. De har tre barn som följer med dem på denna resa. Josh är 17 och inte glad över att lämna det liv han känner till och är van vid. Maddy är 15 och ser fram emot ett nytt liv och en chans att göra förändringar. Zoe är 5, det finns en hemlighet med henne som skulle kunna skapa problem för Shannons.

Befälhavare Nathaniel Taylor varnar de nyanlända om de faror som omger dem, inte bara dinosaurier utan även för andra bosättare som lämnat kolonin för att starta eget som leds av Mira, hon gav sig av för att hon inte ansåg att Taylor ska vara kolonins ledare. Shannons upptäcker snart, att faran inte bara finns utanför Terra Novas väggar, en del av medlemmarna i deras grupp håller inte med om hur man ska rädda mänskligheten, och vissa kan till och med försöka förstöra den nya världen innan den kan komma igång.

.Terra Nova,  på Tv.

Med reservation för ändringar, i kanalernas tablåer. Se dagstidningarnas tv-sidor, och kanalernas hemsidor. 
 .Säsong 1,  dag ../. ..:.. (r ).
 .
. …
..
..

 

Gateblog

Här hittar ni recensioner, och nyheter rörande denna underbara värld, av science fiction m.m. Lite då och då har vi utlottningar av filmer.

Kategorier :

 

LÄNKAR