Mot slutet av ”Terminator 2: Judgement Day”, Besegrade Sarah lönnmördarroboten, som skickats från framtiden för att döda hennes tonårige son John. Sarah och John lever nu ensamma i en mycket farlig, invecklad värld. Flyktingar undan lagen, konfronteras de med verkligheten som fortfarande med mer fiender från framtiden och nutiden, kan anfalla när som helst.

Terminator: The Sarah Connor Chronicles avslöjar vad som hände, när Sarah slutar att fly och går på offensiven mot en hela tiden utvecklande teknologisk fiende. En fiende som är fast besluten att döda henne liv, och kanske världen. Hennes son den 15 åriga John Connor, vet att han kan vara mänsklighetens frälsare i framtiden, men är inte riktigt redo att ta på sig ledarskapets ansvar, som är sägs vara hans öde.

John finner sig dragen till Cameron, en gåtfull och verklighetsfrämmande skolkamrat, som tidigt visar sig vara mycket mer än hans förtrogna. Hon antar rollen som Sarah och Johns oförskräckta beskyddare. I spåren på dem finns inte endast hot från framtiden, utan även den intelligente och tuffe FBI-agenten James Ellison, som senare blir en mäktig bundsförvant.

TSCC: skildrar en spännande nyinspelning av ”Terminator” franchisen, i vilken den starka och orädda Sarah upptäcker, att skydda sin son och stoppa maskinernas resning är svårare, än hon någonsin kunnat föreställa sig.

.Sarah Connor Chronicles, på Tv

Med reservation för ändringar, i kanalernas tablåer. Se dagstidningarnas tv-sidor, och kanalernas hemsidor. 
 ..
.

..
..

 

Gateblog

Här hittar ni recensioner, och nyheter rörande denna underbara värld, av science fiction m.m. Lite då och då har vi utlottningar av filmer.

Kategorier :

 

LÄNKAR