Det är jag Jake Foley. Jag är en datatekniker. Min säkerhetsgodkännande är lågt... mycket lågt. Efter den dag som allting ändrades, kan jag göra saker jag inte ens kunnat drömma om. Jag har blivit uppgraderad, och fått de där förmågorna. Livet har precis blivit riktigt intressant.

Jake Foley var en helt vanlig snubbe, tills en abnorm olycka förvandlade honom till världens första datorförstärkta människa. Miljoner mikroskopiska datorer samverkar med hans biokemi, och gör honom starkare och snabbare, han har förmågan att se och höra mycket bättre än en normal man. Dom har gett honom förmågan att kontrollera tekniska prylar med sin hjärna. Jake Foley – Amerikas hemliga vapen. Han får uppdrag som ingen vanlig agent kan utföra. Han är den ultimata mänskliga uppgraderingen.

När Jakes nyfunna förmågor upptäcks, placerar NSA honom i centrum av ett nystartat Uppdragsteam. Men när han kastas in i sin nya roll som hemlig agent, blir Jake tvungen att jonglera sina bägge liv som superhjälte och vanlig kille, i tjugoårsåldern som försöker njuta av livet och finna kärleken.

.Jake 2.0, på Tv

Med reservation för ändringar, i kanalernas tablåer. Se dagstidningarnas tv-sidor, och kanalernas hemsidor. 
 ..
.

..
..

 

Gateblog

Här hittar ni recensioner, och nyheter rörande denna underbara värld, av science fiction m.m. Lite då och då har vi utlottningar av filmer.

Kategorier :

 

LÄNKAR