FRINGE utforskar det oförklarliga fenomen och fruktansvärda händelser över hela världen, kända endast som "Mönstret" - i en jakt på en större och chockerande sanning.

Med sitt säte i Boston, skapades FBIs Fringe-division när Specialagent Olivia Dunham anlitade hjälpa från den inlagde "fringeforskaren" Walter Bishop och hans son Peter, för att rädda hennes partner och älskare från en psykedelisk död. Med hjälp av okonventionella och oortodoxa metoder, Fringe-team testar omöjligheter under utredningar av otroliga händelser, makabra brott, och mystiska fall innefattar pyrokinetik, neurovetenskap, kryonik, genetisk ingenjörskonst, astralprojektion, och andra fantastiska teorier. När det ofattbara inträffar, är det deras jobb att stoppa det.

Agent Phillip Broyles guidar gruppen, medan den regelboksdrivne Agent Charlie Francis och Junioragent Astrid Farnsworth tillhandahåller stöd och djup till teamet.

.Fringe, på KANAL 5.

Med reservation för ändringar, i kanalernas tablåer. Se dagstidningarnas tv-sidor, och kanalernas hemsidor. 
Säsong 1
 Pilot, ons 6/6 01:50 ()
När alla passagerare och besättning ombord på Flight 627 mellan Hamburg till Boston dör på ett ohyggligt sätt, utreder FBI-agent Olivia Dunham det inträffade.
 The Same Old Story, tors 7/6 01:50 ()
Olivia, Peter och Walter Bishop utreder en kvinnas underliga död, som har ett ännu underligare barn.
 

..
..

 

Gateblog

Här hittar ni recensioner, och nyheter rörande denna underbara värld, av science fiction m.m. Lite då och då har vi utlottningar av filmer.

Kategorier :

 

LÄNKAR