50 år av hemlig regeringsstödd genetisk forskning, har skapat en ny generation människor. Dessa människor är mutanter med ovanliga förmågor. När regeringen insåg vad som hänt, gav man order om grundandet av en annan hemlig organisation. Vars uppdrag var att samla in dessa experiment som gått snett - GSA, Genetiska Säkerhetsbyrån.

Ledaren för denna organisation heter Mason, som även var inblandad i den ursprungliga forskningen. Mason Eckhart är en ond man, en man utan samvete, själv ett misslyckat experiment. En man som vill placera alla mutanter under sin kontroll.

Men det finns en grupp som slåss för mutanternas rättigheter och mot GSA - Mutant X. Denna grupp leds av Adam, också han en medlem i det ursprungliga forskningsteamet som Mason. Men som en av de ledande forskarna, kan han hjälpa mutanterna och även bota en del av dem från de fruktansvärda sidoeffekter deras mutationer kan orsaka. Adams team består av Jesse Kilmartin, som är kapabel att förändra sin kropps täthet. Shalimar Fox, som har styrkan och snabbheten som en panter. Emma deLauro, som har telepatiska krafter och Brennan Mulwray, en man som kan alstra elektricitet i sin kropp och sedan skicka iväg den.

.Mutant X, på TV4 SF.

Med reservation för ändringar, i kanalernas tablåer. Se dagstidningarnas tv-sidor, och kanalernas hemsidor. 
 Kommande avsnitt Tv, Säsong 1, .
  ..
  ..
 ..

Gateblog

Här hittar ni recensioner, och nyheter rörande denna underbara värld, av science fiction m.m. Lite då och då har vi utlottningar av filmer.

Kategorier :

LÄNKAR