Home
Säsong 1
Säsong 2
Säsong 3
   

 

Into the Moonless Night
I den spännande säsongsöppnaren, dyker de överlevande medlemmarna i Mutant X upp ur en dödlig explosion. Där möter de den vackra och mystiska Lexa, som får dem att börja ifrågasätta fundamentala antaganden angående deras värld.
Wages of Sin
Mutant X är tvungna att stoppa en auktion, där ett mycket dödligt ämne som ett antal ökända internationella terrorister är ute efter.
The Breed
Mutant X anlitas för att hjälpa till vid en militärbas, som blivit infekterad med en dödlig sjukdom.
Where Evil Dwells
Mutant X uppdrag denna gång, är att stoppa en seriemördare. Han har lämnat ledtrådar angående sina nästkommande offer i formen av pussel.
The Taking of Crows
Lexa blir utan att själva känna till det, drogad med en dödlig substans. Och teamet måste skynda sig för att finna motgiftet, innan det är för sent.
Shadows of Darkness
Mutant X kallas in för att utreda bisarra aktiviteter, som förekommer vid ett lokalt sjukhus.
The Hand of God
Mutant X ger sig ut på ett uppdrag för att lokalisera och fånga in en kraftfull super-mutant, som besitter gudliknande krafter.
Wasteland
Jesse blir tvungen att åter förbinda sig med sin före detta fästmö, när Mutant X får reda på att hennes företag är inblandat i genetisk manipulation av grödor.
No Exit
En hämndsökande cybernetisk mutant använder sina förmågor, för att ta över Fristadens säkerhetssystem. I en ondskefull plan för att förinta Mutant X.
Brother's Keeper
Mutant X-teamet får höra talas om Lexas tvillingbror, när han blir huvudmål för en underjordisk verksamhet som skördar mutanters organ.
Possibilities
Brennan och de andra i Mutant X slår sig ihop med en tidsresande mutant, för att avaktivera en bomb som kommer att orsaka förödande konsekvenser.
Conspiracy Theory
Medan Brennan och Shalimar utreder en mystisk flygolycka, funderar Lexa på sin egen framtid med Mutant X-teamet.
Art of Attraction
När Mutant X kämpar med att hämta en formel som gömts i en konstsamling, Shalimar får vital information från en mystisk källa.
A Normal Life
Mutant X spårar upp en skurkaktig vetenskapsman medan Shalimar, bryter sig iväg från teamet för att hjälpa Adam. Rädda vetenskapsmannen och avslöja en riktigt ond snubbe.
Divided Loyalties
Brennan blir tvungen att återvända till sitt kriminella förflutna, när Mutant X upptäcker att hans gamla partner är inblandad i att stjäla hemligheter från Dominion.
Age of Innocence
Mutant X avslöjar ett gammalt militärexperiment, som innefattar ett åldersstoppande serum och blir överraskade när dom även upptäcker att Jesses farfar är en av försökspersonerna.
She's Come Undone
När man upptäcker att deras kollega Lexa, utsatts för ett hemligt experiment som kontrollerar henne, ger sig Mutant X ut på jakt efter läkaren som är ansvarig.
In Between
När Jesses liv är i fara, måste Brennan förena sig med honom och leda honom genom gamla minnen som de delat, för att kunna rädda hans liv.
Dream Lover
Mutant X är tvungna att stoppa en vetenskapsman, som klonar kvinnor som sedan används som slavar i hans ultra-exklusiva herrklubb.
The Prophecy
Brennan strider mot en Profetians Väktare, för att stoppa den avlidna mutanten Ashlockes plan att från graven ta över världen.
Cirque des Merveilles
Lexas misstankar leder Mutant X till att röja ett resande dödsläger, som utger sig för att vara en cirkus för mutantflyktingar och Mutant X fiende inom Dominion.
The Assault
Teamet avslöjar många av de mysterier som omgärdar Mutanterna, efter att Dominion fångar Lexa och Jesse.
 
..
 
İ 2008 Scifi-Info.nu
Mutant X is İ 2003 Tribune Entertainment Company. All Rights Reserved. "Some photos on this page, like the logo on top of the page are from the
Mutant X Official Site and are copyright 2001,
No copyright infringement is intended by the editor of scifi-info.nu.
This page is not for profit, only informational purposes and fun.
STaRGaTE UNIVERSE l Babylon 5 l Star Trek