Home
 
Huvudkaraktärer
Adam Shalimar Fox Brennan Mulwray
John Shea Victoria Pratt Victor Webster
Är enligt mångas förmenande den smartaste mannen vid liv. Han är gruppens strateg, taktiker och Mutant X moraliska center. Det var hans genetiska forskning som av misstag skapade dessa nya mutanter.

Och han tar det som sitt ansvar, att rädda dessa oskyldiga offer. Adam har klarheten av en krigarpoet, och är den perfekte ledaren för Mutant X.
  Är omkring 25 år gammal, hetlevrad, vild och fantastisk, en sensuell skönhet fullständigt i kontroll över sitt ursprungliga själv. Välsignad med både mänskligt och djur-DNA, hon har styrkan, farten och listen från djurriket… med en stormig natur att motsvara.

Hon är otroligt snabb, omänskligt graciös och sensuellt kattlik. Hon är på gränsen mellan människa och djur, och hon är lite vild och totalt oförutsägbar.
  Tuff, men ändå sårbar, gatusmart och kaxig och han är omkring 28-29 år gammal med den förvånande förmågan att generera tillräckligt med elektricitet från sin egen kropp att kunna ge ström åt en liten stad.

En snabbpratande kavaljer med ett insmickrande leende, Brennan är en elektricitetsmästare - som kan kasta energiblixtar från sina fingertoppar. Brennan älskar att vara en Ny Mutant - och att kasta blixtar tycker han är häftigt.
Jesse Kilmartin Emma deLauro Lexa
Forbes March Lauren Lee Smith Karen Cliche
  Är en sött naiv och vänlig snubbe som är i början av 20års åldern, och som kan förändra sin kropps densitet hur han vill - att gå från solid som en stenvägg till att efteråt gå rakt igenom en vägg.

Jesse levde en skyddad barndom, och han har fortfarande en hel del att lära sig angående världens hårda verklighet. Men han har mer än väl, bevisat att han är en värdefull medlem i Mutant X.
 
  En skälmsk knockout i början av 20-årsåldern - en teleempat som kan kommunicera sina egna känslor - och ta emot känslor från andra i hennes omgivning. Hon kan inte läsa andras tankar, men hon kunde känna en persons känslotillstånd i detalj - och genom detta lära sig en hel del om andra personer från detta.

När dessa gåvor kombinerat med hennes partytjej personlighet, var skoj och trubbel en dubbel garanti.
  Är ett mysterium. Hennes skugglika förflutna med bland annat hemliga uppdrag för ett flertal underrättelsetjänster.

Som de andra medlemmarna i Mutant X, blev hon omedvetet föremål för genetiska experiment och som ett resultat av detta, kan hon manipulera ljuset på ett häpnadsväckande sätt.
 
  Mason Eckhart  
  Tom McCamus  
    Under 80-talet började Mason Eckhart på Genomex och hans arbete, gav honom stor respekt inom företaget. Han var inblandad i "Incident X". Alla uppteckningar om dess existens förstördes, men det orsakade han immunsystems förstörelse. Och numera är han tvingad att lägga på en "exo-hud" för att skydda sig mot sjukdomar.

Efter Paul Breedloves död, tog Mason över Genomex och skapade GSA. Han manipulerade Adam Kanes uppfinningar: dämpningsregulatorn och stasiskapslarna och använder dem mot de nya Mutanter, som Genomex hade skapat, vilket gjort honom till Adams fiende.

Gabriel Ashlocke, troligen den kraftfullaste Ny Mutant som lever, befriades av några förrädare i hans företag. Vilket resulterade i att Eckhart, placerades i en kapsel, där han ligger, idag.
 
 
  
)
© 2008 Scifi-Info.nu
Mutant X is © 2003 Tribune Entertainment Company. All Rights Reserved. "Some photos on this page, like the logo on top of the page are from the Mutant X Official Site and are copyright 2001,
No copyright infringement is intended by the editor of scifi-info.nu.
This page is not for profit, only informational purposes and fun.
STaRGaTE UNIVERSE l Babylon 5 l Star Trek