Home
Säsong 1
Säsong 2
Säsong 3
Säsong 4
 

 

(Volume 5: Redemption) Orientation
Våra hjältar gör allt för att kunna leva med dom tidigare händelserna. Några försöker leva ett normalt liv, medan andra försöker använda sina förmågor för att göra gott. Angela oroar sig angående Sylar, och ett nytt hot kommer från ett mystiskt kringresande tivoli.
Jump, Push, Fall
Claire upptäcker att hennes rumskamrat mördats. HRG ber Peter att hjälpa honom, och hamnar i en svår situation. Hiro försöker upphäva sina misstag i det förflutna, och Matt beslutar sig för att åter använda sina förmågor.
Ink
Peter ställs inför konsekvenserna av det han gör, och träffar en ny kvinnlig hjälte. Claire måste göra ett beslut när andra upptäcker hennes förmåga. Samuel kämpar för att finna sin brors minnen. När Sylar kommer tillbaka, måste Matt kämpa mot sina inre demoner.
Acceptance
Hiros hälsa fortsätter att förvärras när han ger sig ut på ett uppdrag, för att stoppa en medarbetare ta självmord. Ando övertalar till slut Hiro att berätta för sin syster, att han är döende. Tracy fortsätter att kämpa för att finna mening med sitt liv, och lära sig kontrollera sin förmåga. Nathan / Sylar är också på väg att upptäcka vem han är, när hans mamma Angela, hjälper honom återfå sitt minne.
Hysterical Blindness
Lydia varnar Samuel från att ta in en ny medlem i deras klan. Peter försöker få kontakt med Emma, som inte vill veta av honom, och Sylar kämpar med att finna personen han var tidigare.
Tabula Rasa
Sylar börjar minnas sin sanna identitet. Peter och HRG ger sig iväg på ett uppdrag, för att finna någon som kan rädda Hiro.
Strange Attractors
Sylar fortsätter att plåga Matt. Bennet och Tracy hjälper en ung pojke, som lidit under en längre tid. Claire och Gretchen har ett problem med deras nya kvinnoföreningssystrar som under deras prövning.
Once Upon A Time In Texas
En resa till det förflutna, ger Hiro en ny chans att sitt livs kärlek.
Shadowboxing
Claire försöker fastställa, vem det är som är ansvarig för angreppen mot Gretchen och Annie. Sylar har fortfarande kontroll över Matt, och Pete använder sin nya förmåga till att hjälpa Emma.
Brother's Keeper
Medan Matt fortsätter sin kamp för att motstå Sylars mentala dominans, kämpar Tracy med att kontrollera sin förmåga. Och Samuel får reda på hur han ska utnyttja sin kraft fullt ut.
The Fifth Stage
Noah får oväntade gäster, samtidigt som Claire anländer till det kringresande tivolit samtidigt som Samuels planer sätts i verket. På en annan plats konfronterar Peter, Sylar och upptäcker att han är tvungen att använda extrema åtgärder för att stoppa honom.
Upon This Rock
Claire förenar sig med karnevalen, men börjar snart misstänka att Samuel har en hemlig agenda. Hiro återvänder för att finna sin vän Ando, men han är desorienterad och har stora svårigheter att kommunicera.

Samuel letar upp Emma för att få henne att hjälpa honom rekrytera någon med en speciell förmåga, som han behöver för att göra sin dröm om ett hemland till verklighet.
Let It Bleed
En återställd Sylar söker upp karnevalen för att skaffa sig fler förmågor, men upptäcker istället en ny svaghet. Samtidigt försöker Claire och Peter lösa sina känslor vid Nathans vaka, och Noah och Lauren tar Edgar till fånga för att ta reda på vad han vet.
Close to You
Samtidigt som Hiro och Ando försöker frita Suresh, försöker Bennet avslöja Samuels svaghet i sitt försök att besegra karnevalens ledare.
Pass/Fail
Sylar gör ett besök hos Claire vid hennes universitet, samtidigt som Hiros gamla beslut uppenbarar sig omedvetet beroende av hans hjärntumör. Under tiden försöker Samuel imponera på sin gamla kärlek Vanessa, men allt går inte som planerat.
The Art of Deception
Den nya och annorlunda Sylar kommer hem till Matt, samtidigt som Peter försöker varna Emma att Samuel inte är den han försöker föreställa. Under tiden har Noah startat sin plan att infiltrera karnevalen, för att fånga in Samuel.
The Wall
Under tiden som Peter försöker befria Sylar baserat på hans profetiska syn av Emma, följer Lauren efter Samuel och Claire och får reda på mörka hemligheter angående Noahs förflutna.
Brave New World
Med Noahs liv i fara, förbereder sig Samuel att döda tusentals och Peter och dom andra måste gå ihop för att stoppa honom och rädda Emma.
..
..
..
..
..
..
2008 Scifi-Info.nu
STaRGaTE UNIVERSE l Babylon 5 l Star Trek