Home
Säsong 1
Säsong 2
 

 

Designate This
Efter att ha blivit fångad och inlåst på Manticore i förra säsongens final, motstår Max kraftfulla försök att omprogrammera henne och avel. Hon har nu börjat planera sin flykt från genlabbet. Hon får hjälp vid flykten av den vänlige men odjursliknande Joshua, en tidig Manticore skapelse från mänsklig och djur DNA.

Som har hållits hemlig från organisationens anställda och finns inte i några filer. Och Logans fixering vid att sänka Manticore, har placerat honom på toppen av deras mest eftersökta.
Bag 'Em
Manticore skickar ut en signal som beordrar alla rymmare, att återvända till en plats där dom ovetandes kommer att dödas. Medan Max härbärgerar en grupp förvirrade Manticore rymlingar, blir hon fångad av en man vars jobb är att avrätta de kvarvarande rymlingarna. Vilket tvingar Alec och X6orna att rädda henne. Under tiden tar Lydecker kontakt med Logan, när han fått information angående Max som skulle kunna vara farligt om det hamnar i fel händer.
Proof of Purchase
Max och Logan söker efter Joshua, som vandrar runt på gatorna i Seattle i sitt sökande efter "pappa", mannen som skapade honom. Och Alec berättar för Max om sin vinstgivande status som mästaren för en underjordisk boxningsklubb, men Alecs kändisskap hotar övriga flyktingar från Manticore. När White, en regeringsagent, börjar att närma sig Alecs uppehållsort.
Radar Love
Max, Logan och Asha försöker finna ursprunget för ett dödligt virus, men efter att Asha blivit arresterad. Beslutar Max att Logan troligen kommer att klarar sig bättre utan henne, och bestämmer sig för att gå till sin före detta Rafer.
Boo
Under Halloween natten, finner Max sin "normala" värld har blivit vänd upp och ner när dom varelser som hon släppt ut från Manticore. Kan gå omkring på gatorna, utan att behöva oroa sig om att avslöjas. När hon och Joshua, tillsammans med ett galet gäng karaktärer.

Tävlar mot tiden för att finna en huvudlös kropp, innan den utför dess tilltänkta dödliga uppdrag. Och Max ställs inför det faktum att Asha och Logan, börjar att bli allt närmare vänner än någonsin.
Two
Oroad över Joshuas ovanliga uppträdande, så väl som när Alecs nya jobb vid Jam Pony, ökas Max oro för Joshua när flera mord på sektorpoliser, enligt vittnen ska ha utförts av en "bestliknande" varelse. När Max skyndar sig för att lösa mysteriet med morden, innan fler mord inträffar. Gör hon en överraskande upptäckt, när hon inser vem/vad det i själva verket är.
Some Assembly Required
Max upptäcker att Zack kan vara vid liv och boende i Seattle, men att hitta honom betyder att hon måste konfrontera ett gäng som handlar med stulen teknologi.
Gill Girl
Alec och Max ger sig av för att rädda en genmodifierad vattenvarelse från White som fångats i havet, men varelsens maka sätter käppar i hjulet för Max planer. Under tiden har Logan blivit rejält sjuk och nära döden, efter att han och Max kommer varandra nära efter att ha suttit barnvakt åt hans brorsdotter.
Medium is the Message
Max och Logan hamnar mitt i en fängslande kidnappningsfall, som tar överraskande vändningar när dom får reda på att den kidnappade pojken är den ökände Mr Whites son. Men när White får höra talas om Max jakt för att hitta hans son, bestämmer sig för att fånga henne istället. Vilket gör så att Max inte får mycket tid på sig för att rädda pojken, sig själv och för att ta reda på sanningen bakom Whites identitet; Alec upptäcker en uppskattning för Joshuas art.
Brainiac
När Ashas militanta grupp hamnar under angrepp, räknar Max ut att det beror på en Manticoretillverkad strateg. En annan genmodifierad person som kallas för Hjärnan. Hjärnan försöker att beskydda Max så bra som han kan, efter att han upptäcker vem det i själva verket var som förrådde gruppen.
The Berrisford Agenda
När han plågas av gammal musik, är Alec tvungen att på nytt återbesöka ett av hans uppdrag för Manticore som gått snett, vilket resulterade i hans kärestas död. Max gör ett försök att sätta ihop delarna av Alecs förflutna, och när hon hon finner sanningen gör hon allt för att hjälpa honom.
Borrowed Time
Max upptäcker en 12-timmars bot för viruset som separerat henne och Logan, men Manticore ingriper med deras gyllene tillfälle när Joshua informerar dem om ett blodtörstigt kreatur som är löst.
Harbor Lights
När Max blir skjuten av en olyckshändelse under ett bortschabblat rån, och förts till ett lokalt sjukhus för akutbehandling. Blir hennes sanna transgenetiska identitet, utsatt för fara att avslöjas när hennes avvikande kvaliteter dyker upp i hennes testresultat.

Försvagad av sina skador och försatt i karantän av Smittskyddscentralen, med Logans tekniska och logistiska stöd kämpar Max med att finna en väg ut ur sin farliga situation innan hennes biologiska ursprung upptäcks. För att ytterligare ge henne problem, är det faktum att White har fått reda på att hon befinner sig i sjukhuset. Och han har gett order till ett av sina team, att döda henne.
Love in Vein
Max blir tvungen att ta sig an en kult bestående av supermänskliga blodmissbrukare, när hon får reda på att dom leds av en Manticore mutant. Som har som uppsåt att återuppbygga en X-5 armé. Under tiden har Joshua hamnat i dåligt sällskap, efter att Alec lurat honom att leverera hans paket på Jam Pony.
Fuhgeddaboudit
En genetiskt förstärkt hypnotisör har Logan och Max som mål, som avslöjar hennes sanna identitet och Logans hemliga aktiviteter. Innan hon inser att hon blivit manipulerad som en del i en dödlig plan, men som tur är kommer hon inte ihåg att hon gjort det. Under tiden är även den genmodifierade Mia, ute efter Alec. Och höjer insatsen, genom att leda tillbaka honom till boxningsringen för att ordna pengar till några inte så goda män.
Exposure
Max och Logan spårar upp Ames' kidnappade son Ray, till en liten stad där en fortplantningskult känd som de Familjära håller till. Vilket är Ames Whites alternativa kult till Manticores genetiska varelser. Och som förbereder Manticores yngsta skapelser, för en mystisk ceremoni.
Hello, Goodbye
Efter en nära dödenhändelse med Logan, bestämmer sig Max för att avsluta deras förhållande för gott. Ett mord som utförs av Alecs Manticore tvilling Ben, gör honom till misstänkt och alla andra genmodifierad i fara... Tack vare White och hans uttalande till media. Under tiden har Joshua hittat den perfekta kvinnan, men han kan inte få fram modet att erkänna sin hemlighet.
Dawg Day Afternoon
Max blir tvungen att bryta sitt löfte att undvika Logan, efter att Joshuas vänskap med den blinda kvinnan gör honom till ett mål för en genmodifierad människojakt nere i kloakerna. Under tiden läcker White nyheten om de människoliknande X-5na till media, vilket leder till en storskalig attack mot de så kallade "monster" som löper amok och att döda någon som är viktig för en av de genmodifierade.
She Ain't Heavy
Max liv hamnar i en större fara än tidigare, när hon jagas av den person som känner henne bättre än någon annan, hennes klon. Även om existensen av denna kopia är en nyhet för Max, så inser hon snart den överhängande faran från en individ som kan ta sig in i hennes sinne, och infiltrera hennes liv, som ingen annan kan.

Hon har inte bara detta nya hot att ta hand om, utan även upplösningen av hennes förhållande med Logan. Och Joshuas besvikelse över att inte kunna visa sig offentligt, så Max måste slåss mot tiden för att räkna ut hur hon skall kunna stoppa denna dödliga fiende. Innan det är för sent.
Love Among the Runes
Max har börjat att få underliga märken på sin kropp, under sitt motstånd mot White, när han försöker att gripa en av hennes "bröder". Men de genmodifierade blir förbluffade av avslöjande hemligheter angående deras "far", som hotar allt dom tror på och som framkallar mer frågor.

Under tiden iscensätter Terminal City invånarna en kampanj för en strid mot de människor som jagar dem, och Alec får reda på varför Logan har hållit sig på avstånd från hans gamla vänner.
Freak Nation
Max blir tvingad att avslöja sin verkliga identitet för resten av världen, när hon måste försvara sin egen sort under ett möjligt dödligt gisslandrama vid Jam Pony. Som blandat in Joshua och Alec.
2008 Scifi-Info.nu
STaRGaTE UNIVERSE l Babylon 5 l Star Trek