Home
 
Huvudkaraktärer
Jessica Alba Michael Weatherly Jensen Ackles

Hon är en väldigt cynisk, genetiskt manipulerad tonåring som bor i ett efter undergångens Seattle. Skapad i ett skändligt regeringsprogram som var ute efter att producera supersoldater, Max flydde från sina militära skötare som barn.

Nu är hon ute på ett uppdrag för att hitta sina andra "syskon", hon betalar sina räknar genom att arbeta som cykelbud, förutom att någon gång då och då göra inbrott. Emellanåt hjälper hon Logan att hjälpa dom förtryckta.

Han kommer från en rik Seattlefamilj, men arbetar som en idealistisk cyberjournalist som gör sitt oegennyttiga bästa för att fightas mot det korrupta systemet och hjälpa andra. Han tror att ondska som som manipuleras mot sig självt, kommer att förstöra sig självt.

Efter att han räknat ut vem Max är, övertalar han henne att förena sitt eget uppdrag med hans. Efter att han blev skjuten, har han blivit rullstolsbunden.

Efter Manticore förstördes startade man ett avelsprogram bland X5a. X5-494 blev anvisad till att bli Max avelspartner. Hon gav honom namnet Alec, för hans besserwisser attityd. Han gillade namnet, vilket egentligen var tur, då hennes andraval var Dick.

Han hade även ett andrahandsuppdrag, när psy-ops misslyckades att få Max att avslöja Eyes Onlys identitet. Låtsades Alec att hjälpa Max rymma igen, för att sedan följa efter henne.
Martin Cummings Kevin Durand Richard Gunn

Han är egenkär och skoningslös, med en kall stålblick. Denna välklädda mordiske regeringsagent har som uppdrag att städa upp den röra, som Renfro gjorde av Manticore. Han är noggrann och kallblodig, med en ledaregenskap. Hans iskyla har blivit uppmuntrad och belönad under hans snabba klättring genom agenturen.

Denna självsäkra, 'perfektionist' är farlig och han kommer inte vila förrän han har förstört alla inblandade och bevis på att Manticore någonsin existerat. Förutom det att han tillhör en ny "ras", som är ute efter alla mutanter därifrån.

En produkt av ett av Manticores första lyckade experiment, att blanda mänskligt DNA med djur-DNA. Joshua flydde från sin cell som barn, och gömde sig nere tunnlarna och kloakerna under Manticore. Han har levt där nere sedan dess, och dragit nytta av dem för att observera Renfro och hennes lakejer från skuggorna.

Joshua har ett omänskligt, bestliknande utseende, som motsäger hans vänliga natur och medfödda nyfikenhet. När Max till slut befriar honom från Manticore, blir han tvungen att kämpa ordentligt för att anpassa sig till världen utanför.

Med näsa för fester och en förmåga att alltid hamna i trubbel, hamnar Sketchy oftare i den mottagande ändan av ett blåmärke, än dom stålarna han traktar efter.
J.C. MacKenzie  Valerie Rae Miller  John Savage 

Denne kontinuerligt förbannade, sarkastiske och kontinuerligt ohövlige bossen vid Jam Pony. Som låtar andra tro att han har ett hjärta av sten, vars enda mål i livet är att få paket levererade i tid.

Bip, bip, bip! Tillaka till arbetet, folk.
 

En ärlig vän och rakt igenom kvinna.

Original Cindy ser alltid till att kunna hjälpa sin bästa vän och medarbetare Max, samtidigt som hon söker efter Fröken Rätta, eller den som är Den Rätta Nu.
 

Kallas 'Deck' av sina närmaste vänner, är en soldat med ett uppdrag: Att hämta in, till vilket pris som helst.

Den grupp barn som rymde från Manticore, men han vänder sedan sin lojalitet till Max och dom andra när White dyker upp..
 
  
)
2008 Scifi-Info.nu
STaRGaTE UNIVERSE l Babylon 5 l Star Trek