Handlingen är förlagd mer än 500 år in i framtiden, Cleopatra 2525 kretsar kring tre tuffa och vackra kvinnors bragder i en värld som bokstavligt talat vänts upp och ner. Kolossalt tungt beväpnade flygande varelser kända som Baileys härskar numera på Jordens yta, och har drivit mänskligheten under jord för att kunna överleva.

Under dessa århundraden av Bailey styre, har mänsklighetens underjordiska värld vuxit ut till en enorm labyrint bestående av schakt och korridorer. Jordens inre är uppdelad i olika nivåer som omfattar olika världar, från vackra simuleringar av jordytan till giftiga avstjälpningsplatser. Den mänskliga befolkningen som lever i dessa områden har utvecklats oberoende av varandra under årens gång. Vilket har skapat en mängd olika kulturer. Bailey-byggda Bedragarrobotar, som till det yttre är mänskliga, strövar omkring bland folket där. Redo att varna sina herrar, om alla överhängande uppror.

Medan större delen av människorna har övergett hoppet om att någonsin kunna återta Jordens yta, så finns det de som fortfarande är engagerade i att ta tillbaka den. Bland dessa tappra själar är de kvinnliga krigarna Hel och Sarge. Dom får sällskap av Cleopatra, som vaknar upp efter att ha befunnit sig i kryosömn i 500 år. Och androiden Mauser som sköter deras labb. Dom har gått samman för ett djärvt uppdrag: Att återge mänskligheten, dess rättmätiga plats på planeten.

.Cleopatra 2525, på TV.

Med reservation för ändringar, i kanalernas tablåer. Se dagstidningarnas tv-sidor, och kanalernas hemsidor. 
 Kommande avsnitt Tv, Säsong 1, .
  ..
  ..
 ..

Gateblog

Här hittar ni recensioner, och nyheter rörande denna underbara värld, av science fiction m.m. Lite då och då har vi utlottningar av filmer.