Legenden berättar om en maskerad förkämpe, kallad Batman, Nya Gothams Väktare, och hans kärlek Kattkvinnan, underjordens drottning. Deras passion lämnade efter en någonting speciellt, en dotter som kom att kallas Huntress (jägarinnan). Till hälften metamänniska, hon har numera tagit upp sin pappas mantel och under täckmantel av nätterna, slåss hon för att skydda de oskyldiga och hjälplösa. Hon får sällskap i sin kamp av Orakler, som tidigare var Läderlappens protegé Batgirl.

Hon hamnade mitt i korselden i kriget mellan Batman och Jokern, nu slåss hon mot brottsligheten på ett annat sätt, en mästare i cyberrymden och mentor och tränare för hjältar. Tillsamman har de tagit in den unga rymmaren Dinah, som även hon är en metamänniska med förmågan att öppna dolda dörrar i andras sinnen, en förmåga som hon endast börjat behärska något sånär. Dessa tre är numera Nya Gothams beskyddare - the Birds of Prey (Gothams Änglar).

.Birds of Prey, på TV.

Med reservation för ändringar, i kanalernas tablåer. Se dagstidningarnas tv-sidor, och kanalernas hemsidor. 
 Kommande avsnitt Tv, Säsong 1, .
  ..
  ..
 ..

Gateblog

Här hittar ni recensioner, och nyheter rörande denna underbara värld, av science fiction m.m. Lite då och då har vi utlottningar av filmer.