Den här delen av scifi.info, är dedikerad till serier rörande ny vetenskap och teknik. Man kan även placera serier som handlar om nya virus, fantastiska uppfinningar och mystiska ting

.Serier om vetenskap och virus m.m.

..
 Eureka
Välkommen till den sömniga lilla staden Eureka vid Stillahavets kust, som döljer en mystisk hemlighet.
 Fringe
FRINGE utforskar det oförklarliga fenomen och fruktansvärda händelser över hela världen, kända endast som "Mönstret" - i en jakt på en större och chockerande sanning.
 Terra Nova
Under år 2149 är Jorden en enda röra, och större delen växter och djur utrotas. Forskarna kan inte vända skadan som redan skett … Mer än att hitta ett sätt att resa tillbaka till förhistorisk tid, för att rädda den mänskliga rasen.
 Sarah Connor Chronicles
Mot slutet av ”Terminator 2: Judgement Day”, Besegrade Sarah lönnmördarroboten, som skickats från framtiden för att döda hennes tonårige son John. Sarah och John lever nu ensamma i en mycket farlig, invecklad värld.
 Dollhouse
Dockhuset är ett mycket hemligt, och mycket olaglig plats, där önskningar blir sanna. Klienter med rätt kontakter och tillräckligt med pengar, kan hyra "Aktiva". Dessa aktiva är människor som programmeras för att uppfylla behov, och klienternas önskningar.
 Jeremiah
Någon dag under vår egen tid tillintetgör ett virus, alla som var äldre än puberteten på planeten.
 Primeval
Primeval, är en högbudget serie som följer professor Nick Cutter och hans team, när de undersöker avvikelser i tiden som upptäcks Forest of Dean.
 Bionic Woman
Handlar om Jamie Sommers som efter en bilolycka, får lite ny teknik inopererad.
 Jake 2.0
Det är jag Jake Foley. Jag är en datatekniker. Min säkerhetsgodkännande är lågt... mycket lågt. Efter den dag som allting ändrades, kan jag göra saker jag inte ens kunnat drömma om. Jag har blivit uppgraderad, och fått de där förmågorna. Livet har precis blivit riktigt intressant.
 7 Days
7 Days handlar om Operation BackStep, ett team forskare och militär personal som använder sig av en sofistikerad men ännu inte fulländad tidrese-maskin för att stoppa svåra olyckor och katastrofer.
 ReGenesis
Framtiden är här. Bioterrorism. Designade bebisar. Frankenmat. Plötsligt har Människan förmågan att leka gud. Men är detta framsteg eller galenskap? Kommer spjutspetsvetenskapen bli vår räddning? Eller vårt fall?
 Tremors
Denna spinoff från Tremors-filmerna berättar om den lilla pittoreska staden Perfection, Nevada, som har ett litet problem med mycket stora maskar.
 Surface
Någonsin undrat hur livet skulle se ut om en ny livsform, började dyka upp ur havet lite överallt på Jorden? Här i Surface, är det just det som händer.

Gateblog

Här hittar ni recensioner, och nyheter rörande denna underbara värld, av science fiction m.m. Lite då och då har vi utlottningar av filmer.