Den här delen av scifi.info, är dedikerad till Mutanter och människor med speciella förmågor/krafter.

Vad händer med de som kommer tillbaka efter att ha förts bort av utomjordingar, och kommer tillbaka, med speciella krafter. DNA-manipulation för att skapa bättre soldater, genom att blanda mänskligt och djurgener. Telepati, skjuta ut eld och el ur händerna m.m:) …

.Mutanter, övermänskliga förmågor.

..
 Mutant X
Regeringsstödd genetisk forskning under 50 år, har skapat en ny generation människor.
 Dark Angel
Tolv barn rymde från militärbasen Manticore. De var genmanipulerade för att bli mänskliga vapen.
 Heroes
Heroes är en seriesaga om människor över hela världen, som upptäcker att dom besitter superkrafter och försöker gripa sig an dessa förändringar påverkar deras liv.
 Prey
För Fyrtiotusen ÅR Sedan. Utrotades Den Mest Avancerade arten på Jorden, Av en Ny Mäktig Livsform. OSS!
 Cleopatra 2525
Den unga Cleopatra går till en plastikkirurg för en operation. Men någonting händer, och hon vaknar upp 500 år senare, i värld som är helt annorlunda.
 Birds of Prey
En serie där vi träffar Jägarinnan, som enligt sägnen är Batman & Kattkvinnans dotter.
 HAVEN
En serie som baseras på romanen Colorado Kid, av Stephen King. Om den lilla staden Haven, där halva befolkningen då och då drabbas av en förbannelse och ger dem olika krafter.
 ALPHAS
Här möter vi fem människor med speciella förmågor, som arbetar tillsammans för att fånga andra Alpha-människor som behöver kontrolleras.
 Special Unit 2
SU-2 är en hemlig avdelning inom Chicagopolisen. De är så hemliga, att ingen på utsidan av självaste styrkan vet vad de gör.
 Witchblade
Detta är historien om New Yorkpolisen Sara "Pez" Pezzini. Hennes sökande efter rättvisa ger henne möjligheten att använda något som kallas Witchblade
 The 4400
Denna historia berättar om de 4,400 människor som försvunnit under en 50årsperiod, och som alla plötsligt återvänder utan minnen av som hänt dem.
 ..  ..

Gateblog

Här hittar ni recensioner, och nyheter rörande denna underbara värld, av science fiction m.m. Lite då och då har vi utlottningar av filmer.