.Säsong 2.


 Marked
Richard, Kahlan och Zedds firande efter segern över Darken Rahl, avbryts av ett angrepp från en varelse som rymt från underjorden. Samtidigt manövrerar Cara sig till dominans över Mord'Sith, och häxan Shota avslöjar en profetia om Sökaren som skrämmer Zedd.

 Baneling
Deras sökande efter Tårarnas Sten, leder Richard, Kahlan, Zedd och Cara till ett av D'Haranernas fängelser, där dom döda återvänder från underjorden för att jaga dom levande.

 Broken
Cara döms för sina gamla brott, och döms till döden genom Bekännelse som ska utföras av Kahlan. Richard gillar inte straffet hon fått, och försöker rädda henne innan hon möter ett för tidigt slut.

 Touched
Kahlan och de andra ger sig ut för att söka efter den sista kvarvarande Bekännaren, en ung flicka vid namn Annabelle. Dom upptäcker att flickan inte känner till sin kraft, och när hon upptäcker vad hon kan göra, använder hon kraften för sina egna själviska syften.

Något som kan stoppa Richards sökande efter Tårarnas Sten, och lämna Kahlan med ett tufft beslut.

 Wizard
Zedd blir offer för en mystisk trollformel, som tar ifrån honom hans minnen och hans höga ålder, vilket gör att han tror att han måste ersätta Richard med en ny Sökare.

 Fury
Richards försök att lära ett fredsälskande folk försvara sig själva, frigör ett okontrollerbart raseri som hotar att förtära dem och förinta Sökaren.

 Resurrection
Richards gamla fiende Denna från Mord'Sith, kommer tillbaka och använder honom för att ta över kontrollen av tronen som Darken Rahl lämnat efter sig.

 Light
Mord'Sithen Denna tar Zedd till fånga, och Richard blir tvungen att lämna Kahlan och Cara att gå efter honom. Under tiden som han själv gör ett svårt val och överger sitt uppdrag för att göra en resa, som kommer att förändra hans liv.

 Dark
Ljusets Systrar lär Richard att använda sina trollkarlskrafter. När en av dem avslöjar en fruktansvärd hemlighet, och Zedd blir tvungen att välja en ny Sökare.

 Perdition
Kahlan hotas till livet av trollkvinnan Syster Nicci. Samtidigt ställs Richard inför sina värsta mardrömmar, när han blir fast i Fördärvets Dal.

 Torn
Kahlan förlorar sina förmågor, precis när hennes hemland befinner sig i fara. Och Richard blir tvungen att inse att deras situation, är värre den verkar vara.

 Hunger
Zedd uppmanas att söka efter ett botemedel åt Cara, efter att hon drabbats av ett fruktansvärt öde.

 Princess
För att rädda Kahlan från att avrättas, blir den motvilliga Cara tvungen att föreställa en fin prinsessa och konkurrera för en mäktig härskares kärlek.

 Bound
Richard blir tvungen att ge beskydd åt Kahlans största fiende, när Kahlan placeras under en livshotande trollformel. En trollformel som endast hennes fiende kan avlägsna.

 Creator
Richard, Kahlan och Zedds liv försätts i fara när dom träffar en ung och mäktig kvinna vid namn Maia, som påstår att hon är Skaparen. Det blir avgörande att avslöja Maias riktiga identitet, innan hon kan förinta dem alla.

 Desecrated
När Richard försöker rädda några bybor som är dödsmärkta av ett gående hämndvapen, försätter han Kahlan, Zedd och Caras i livsfara.

 Vengeance
Medan Zedd och hans bror söker hämd för mordet på deras far, dyker en främling upp i Richards liv för att skicka honom på en kollisionskurs med Zedd.

 Walter
Darken Rahl gör upp planer att lämna underjorden, samtidigt som Richard inte har mycket tid på sig att finna skriftrullen som kommer att leda honom till Tårarnas Sten.

 Extinction
Richard blir tvungen att gå ihop med sin återuppväckta bror, när Darken Rahl avslöjat hemligheterna som är gömda i en forntida skriftrulle.

 Eternity
Richard och Kahlan hittar Tårarnas Sten i ett magiskt land, från vilket dom inte kan återvända. En överraskande återförening lockar Cara och Zedd, in i en dödlig konfrontation.

 Unbroken
När Zedd försöker rädda Cara som blivit omvänd Darken Rahl, förändras Richard, Kahlan och alla andras liv dramatiskt.

 Tears
För att rädda de levandes värld, ställs Richard slutligen inför sin största fiende, och Kahlan kan bli tvungen att döda sitt livs kärlek.

..

Gateblog

Här hittar ni recensioner, och nyheter rörande denna underbara värld, av science fiction m.m. Lite då och då har vi utlottningar av filmer.

Kategorier :

LÄNKAR