.Säsong 1.


 Prophecy
I ett avlägset land, får Richard Cypher reda på sanningen om sitt öde när han och en mystisk ung kvinna, och en gammal trollkarl och ett magiskt svärd, står mellan den onde tyrannen Darken Rahl och hans mål för totalt herravälde.

 Destiny
Richard jagar Fane i hopp om att ta tillbaka boken. Chase fortsätter att hjälpa Richard, och hans nyfunna vänner Kahlan och Zedd.

 Bounty
När Darken Rahl erbjuder en belöning till den som får tag på Sökaren, sätter dödliga legosoldater sikte på Richard Cypher, och förvandlar jägaren till byte.

 Brennidon
Richard återvänder till staden Brennidon, där han föddes under Darken Rahls massaker av alla förstfödda. Allt för att förhindra profetian om Sökaren. Han upptäcker att invånarna gett upp sin frihet under Rahls styre, och upptäcker en hemlighet från sitt förflutna.

 Listener
Darken Rahls D'Haransoldater tar Renn till fånga, han är en tioårig pojke som är känd som Lyssnaren. En lyssnare har förmågan att läsa andras tankar, och ett mycket värdefullt verktyg för den som kontrollerar honom.

När Richard och Kahlan befriar Renn från sina tillfångatagare, hotar det tankeläsande barnet att avslöja deras djupaste hemligheter för dom andra.

 Elixir
I en by där vem som helst kan köpa magi, ställs Zedd inför en farlig trollkarl som tidigare varit hans elev.

 Identity
Richard måste förhindra en syn av sin egen död i en svärdfight med Darken Rahls högra hand, den opålitlige Demmin Nass.

 Denna
Richards vilja blir testad när en Mord'Sith vid namn Denna, vänder hans kraft mot honom själv.

 Puppeteer
Under täckmantel beger sig Zedd in i fiendeterritorium, i ett försök att överlista Darken Rahl. När Rahl är på väg dit, för att hämta den tredje och sista Box of Orden.

 Sacrifice
Kahlan får reda på att hennes syster lever, och klär ut sig till en Mord'Sith för att frita henne från fängelset D'Haran.

 Confession
När Kahlan utreder en serie mord på medlemmar i motståndsrörelsen, råkar hon ut för något som skakar hennes tro på sin förmåga som Bekännare.

 Home
Darken Rahl och hans trollkarl Giller, kastar trollformeln Ljugande Månen på Richard, så att medan han befinner sig under en drömliknande trans, avslöjar Richard var den tredje Box of Orden är gömd.

 Revenant
En resa till den Forntida Sökaren Kierans grav, försätter Richard och Kahlan i stor fara.

 Hartland
När Darken Rahl etablerar ett fotfäste i Sökarens hemstad, blir Richard, Kahlan och Chase tvungna att färdas genom gränsen för att befria Hartland från mörkrets styrkor.

 Conversion
Richards försök att rädda sina vänner från en sadistisk trollkarls dödliga experiment, skickar in honom i hans första explosiva konfrontation med den onde Darken Rahl.

 Bloodline
När dom försöker förhindra att den Tredje Box of Orden hamnar i händerna på Darken Rahl, får Richard reda på en överraskande hemlighet angående sin vän Zedd.

 Deception
Efter att Richard och Kahlan gör den ohyggliga upptäckten, att Darken Rahl har använt mörk magi för att krossa motståndsrörelsen, infiltrerar Richard ett D'Haran-läger för att rädda oskyldiga liv.

 Mirror
Allt är inte som det ser ut att vara när två opportunistiska tjuvar, använder magi för att kamouflera sig själva som Richard och Kahlan, och planerar att stjäla Sanningens Svärd.

 Cursed
När en kung förvandlas till en våldsam best, för att hålla stånd mot Darken Rahls D'Haran-soldater, ber han om Richards hjälp efter att han börjat döda sitt eget folk.

 Sanctuary
Sökaren hamnar i en desperat tävlan med den onde Darken Rahl, för att finna ett gammalt manuskript, som om det hittas i tid, kan avslöja hur dom ska besegra den grymme tyrannen, och rädda världen från total förstörelse.

 Fever
Kahlan och Zedd drabbas av en fruktansvärd pest som släppts lös av Darken Rahl, som en del av hans desperata försök att finna dom Tre Boxes of Orden.

 Reckoning
I denna mäktiga säsongsfinal, går Richards plan att döda Rahl fruktansvärt fel, och gör att Kahlan hamnar i klorna på den onde tyrannen.

..

Gateblog

Här hittar ni recensioner, och nyheter rörande denna underbara värld, av science fiction m.m. Lite då och då har vi utlottningar av filmer.

Kategorier :

LÄNKAR