.Säsong 2.


 The North Remembers
Tyrion anländer Kings Landing för att börja sitt jobb som tillförordnad konungens hand i sin fars ställe, medan Robb Stark fortsätter sina krigsansträngningarna mot Lannisters.

 The Night Lands
Arya avslöjar sin identitet för Gendry på vägen norrut, medan soldater förföljer gruppen. Tyrion är långt ifrån nöjd med Cersei, efter de senaste blodiga handlingarna i huvudstaden.

 What Is Dead May Never Die
Tyrion försöker hitta allierade med löften om äktenskap. Cat försöker som Robbs sändebud, att skapa en allians med kung Renly, som har sina egna planer. Bran har konstiga drömmar som Maester Luwin försöker hjälpa honom förstå.

 Garden of Bones
Joffrey är långt ifrån nöjd över Robbs framgångar på krigsfältet, och tar ut det på Sansa, medan Tyrion och Bronn försöker hitta sätt att motverka hans grymhet. Cat försöker få Stannis och Renly förenas mot Lannisters.

 The Ghost of Harrenhal
Cat blir tvungen fly och Littlefinger agera snabbt efter att Baratheon-brödernas fiendskap kommer till ett slut. I huvudstaden får Tyrion reda på Joffrey s defensiva planer, så väl som om några hemliga vapen som kan användas för att försvara staden mot angrepp.

 The Old Gods and the New
..

 A Man Without Honor
..

 The Prince of Winterfell
..

 Blackwater
..

 Valar Morghulis
..

 ..
..

..

Gateblog

Här hittar ni recensioner, och nyheter rörande denna underbara värld, av science fiction m.m. Lite då och då har vi utlottningar av filmer.

Kategorier :

LÄNKAR